2005-05-01

 

Förböner

Vi kan be för varandras intentioner och också dela bönesvar med varandra. Om du vill att vi ska be för någon eller något speciellt: mejla mig eller skriv ditt önskemål (som kommentar) här under! (Klicka i "anonymus" eller "other"+ skriv namn. "Password" behövs inte. Klicka "Publish your Comment". Det kan sedan ta någon dag innan ditt önskemål kommer upp på bloggen.)

Comments:
Nyligen fick jag information om den "Holy Rosary in honour of St. Joseph and the Holy Family". Jag hade aldrig hört talas om den tidigare.
På Irland ber man alltid till den Helige Joseph för en lycklig död, "a holy death". Min bror som hette Arthur Francis Joseph dog den 19e mars, 2001 på ett väldigt vackert sätt. Den 19e mars är den Helige Joseph´s festdag. Guds vägar är outgrundliga. Om någon vill veta mer om den rosenkrans bönen ta kontakt.
När man döper en pojke på Irland är det brukligt att ge barnet Joseph som andra eller tredje namn. En flicka brukar få Maria som hennes andra eller tredje namn.
 
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
 
Be gärna för en ensamstående mamma och hennes två små barn. Om fortsatt styrka att klara av tvisten med pappan som tagit avstånd från familjen. För pappan att han ska inse att barnen också behöver honom. För alla föräldrar och barn till föräldrar som är separerade och inte kan komma överens i frågor som rör barnen. Om det stöd och den styrka föräldrarna behöver för att kunna se och ha förmåga att sätta barnens bästa främst.
 
Zuhana ber om en speciell bön för sin åttaårige son Daniel, som sedan fyra år tillbaka lever men cancer/hjärntumör. Han har redan fått olika behandlingar och genomgått några operationer, men detta hjälpte inte för att hejda tumörtillväxten. Nu verkar det som om läkarna inte har något mer att erbjuda för att bota Daniel. Zuhana vill att vi också ber för familjen.
 
Snälla du som läser detta, be för min gamla mamma som är på sjukhus och bara vill hem. Hon ramlar ofta hemma, men förstår inte att hon behöver tillsyn dygnet runt. Hon är trött och ledsen och känner att ingen förstår henne. Det är ständigt ny personal som hon får förklara allting för. Nu väntar vi på att det ska bli en plats ledig på något äldreboende. Be med mig och min familj att hon och alla andra gamla i samma situation ska få tröst och hopp.
Marina
 
För en vecka sedan fick min son Daniel ett brev från syster Briege. Hon har
skrivit några uppmuntrande ord till Daniel, samt bifogat en välsignad
mirakelmedajlong. Jag kände mig mycket glad för detta. När jag berättade om
Syster Briege och om medajlongen för Daniel sade han spontant till mig:
"Mamma, det var snällt av henne". Syster Briege finns nu i våra böner
såsom alla som ber för Daniel och vår familj.
Med hjälp av alla böner kan vi lättare klara vår vardag, samt dämpa oron över
framtida dagar.

Med varma hälsningar
Zuzana
 
Be för min man Tommys två bröder med familjer. Tommys bror Bengt fick en mild stroke förra veckan och han har också en vandrande propp någonstans. Bengt ligger kvar på sjukhus för observation. Mathias är bara 31 år gammal och läkarna har hittat tre tumörer i levern och tarmen är blockerad. Man har inte påbörjat behandling än. Inte nog med detta, min svärmors begravning är på torsdag. Tack för alla tankar och böner.


Bertha Abelsson.
Loy Nunez, som tillhör Eugenia Församlings engelska grupp, has flyttat till USA. Hon har fått jobb och har sökt arbetstillstånd. Hon ber om våra böner, så att hon får tillståndet och kan stanna kvar.
 
Mattias, 31 år, har haft en operation för tunntarmscancer. Operationen gick bra, men han är ganska svag. Läkarna ska börjar behandla levern så snart de kan. Familjen är tacksam för era fortsatta förböner.

Bed för Maria också. Hennes man har blivit dement. Hon är också tacksam för era förböner. Hon behöver stryka från Herren för att klara av situationen.
 
Vi har tidigare bett för Katrin när hon skulle opereras. Jag fick följande mail just nu:

"Läget för Katrin beskrivs av läkarna som hopplöst. Jag vet egentligen inte om hon lever när jag skriver detta mail. Läkarna har slutat att ge henne mediciner. 4 gånger om dagen kommer personal hem till henne och ger henna morfin mot smärtorna. Vänner och släkt håller på att säga farväl till henne.

Vi får fortsätta att be för henne och hennes familj."

Må Herren ge hennes man och barnen styrka och tröst.
 
Jag ber om böner för min cancersjuke son Daniel som kommer att undersökas med magnetkamera på torsdagen den 18:e januari mellan kl.9 och 10.
Hans tillstånd har tyvärr försämrats under de sista veckorna. Magnetkamera kommer att visa om tumörer har vuxit till eller spridit sig.
Tack för alla förböner! De är till stort hjälp för oss. Ni alla som ber för oss är i våra böner.
Daniels mamma Zuzana
 
hej jag har just läst om daniel och blev så tagen av oro .Jag ber och ska fotsätta att be för honom och er .Jag har bett min mor att be för er också ,jag har själv en åtta årig son å en sex årig dotter jag önskar att jag kunde göra något mer för er ,Må Gud välsigna honom och er ge er mod kraft och styrka under denna tid snälla skriv tillbaka hur det går
MVH ISA
 
Jag vill härmed framföra mitt tack, genom dig Colette, till alla de som har varit engagerade i böner för min systerson Mattias,
som tyvärr gick bort igår eftermiddag (2007-01-20).Jag vill också passa på att tacka för de böner som har betts för min svåger Bengt, som nu har återhämtat sig efter allvarliga komplikationer efter en stroke


Tommy
 
Snälla be för david, som var min närmaste vän under ett år, vi hade det kämpigt båda 2 och vår relation slutade lite olyckligt, vi bråkade, jag var mkt arg, jag vill att ni ber för detta.

Be också för att jag träffar en frälst man, som verkligen är från jesus som passar med mig perfekt, be för mig o den mannen.

Be också för min sjukdom att min blivande man accepterar mig o mitt dåliga ordningssinne

Be att AH o EH ska bli frälsta-.
 
Jag ber alla som läser detta om förböner för en familj som har det mycket svårt just nu. Båda föräldrar behöver Guds Ljus att se på saker med Hans ögon för när de bråkar, lider deras barn! Be förra påve Johannes Paulus II om förböner för denna olyckliga familj.
 
Min pojkvän mår inte bra just nu, det är mycket med jobbet, han har en bil som är på lagning som aldrig verkar vilja bli hel.( Den har inte varit körduglig på över 2 år) Han kanske blir av med körkortet om han har otur, ja han mår allmänt dåligt. Detta gör mig som filckvän orolig för honom så snälla be för att allt ska lösa sig på bästa sätt för honom!
Be att han ska få behålla körkortet och bara få en varning, att bilen ska bli hel och att Gud ska få komma in i hans liv. Tack på förhand!
 
Ber för mej ,för min svåra kamp och mer nåd av Gud in Jesus namn,tack och välsign,keijo södertälje
 
Gode Gud, jag ber om att då föda barn. Helst tvillingar!
Amen
 
Be för äktenskap och kärlek mellan Jonas och Carolina. Be bort Jonas rädslor.
 
Be för Sandra och Svante att de ska gifta sig.
 
Be før ett kristet par, helande i relationen så det planerade brøllopet
kan ske nu ! Be att all fruktan blir borta.
 
Bed för mig och min fästmö. Att vi hittar tillbaka till varandra och åter vågar tro på en framtid tillsammans. -Peter
 

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?