2005-05-13

 

Från Träffen

Vi var 11 av de ansvariga från några av de olika församlingarna som träffades i Marielund i helgen "inspiritationsdagar för bönegrupper´och andra iintreserade" organiserad av AKKS (Arbetsgruppen för Karismatisk förnyelse i katolska Kyrkan i Sverige. Sr. Nancy priorinna för Barhärtighetssystrarna i Bönens hus New York var ledare.

Det var en mycket inspirerande kurs med undervisning av Sr. Nancy, samtalsgrupper och bön. Jag kom dit lite trött och hängig men åkte därifrån upplyftad, glad och helad.
Det var väldigt roligt att träffa alla ansvariga för ständig bön runt om i landet och dela erfarenheter. Vilken kraft det finns.
Nu kommer Pingst och jag ber att med Andens kraft de här dagarna kommer att bära frukt, rik frukt som består
i våra familjer, våra församlingar, på arebetet och i vårt granskap. Det blir så om vi är tillgängliga, sårbara och förvantansfulla som Sr. Nancy sade.
Kan inte ni som deltog i kursen skriva erfarenheter av kursen här, som kommentarer? Jag tror att det skulle vara mycket uppskattat.

Comments:
Det var en sån fin helg! Jag blev mycket inspirerad och hoppas kunna hålla kontakten med dem som jag träffade där. Det var mitt första möte med den karismatiska rörelsen och det kändes lite ovant först, men ändå rätt i det katolska sammanhanget.
Det hände viktiga saker den helgen!
 
Hej,
Det var jag som var "anonymous"
Jag har inget lösenord.
Marina i Lund
 

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?