2008-10-11

 

Träff i Lund

Marina Håkonsson har skickat en redogörelse för en träff med sin grupp i lördags:
.
"Vi hade ett mycket fint möte i lördags, vi var tio stycken och en liten flicka (som inte störde oss alls, Jakob lekte en stund med henne och hon lekte också själv - fantastiskt). Det var först kaffe och bullar - jag förklarade att vi i Sverige firar "Kanelbullens dag" den 4 oktober men att vi kanske hellre borde hylla S:t Fransiskus av Assisi! Det blev mycket fritt prat i början om vad vi tyckte var viktigt men jag försökte köra en presentationsrunda för vi är ju en stor grupp, (41 personer) från tre församlingar: Sankt Thomas i Lund samt Vår Frälsare och Sankta Maria i Rosengård i Malmö. Dessutom har en av oss (Megan Paciaroni) flyttat hem till U.S.A och Peter Olivius har ju flyttat till Västerås och startat en egen grupp där så jag borde kanske inte ha honom kvar på min lista! Därför känner alla fortfarande inte varandra i gruppen. Vi har fem världsdelar representerade också: alla utom Australien och Sydpolen! Vi har minst fjorton nationalit! eter (jag har faktiskt inte full koll på var alla kommer ifrån, jag har inte ens träffat vissa, utan de har blivit värvade av andra i gruppen!!!)

Jag berättade i alla fall om dagen i Vadstena, och många hade också läst artikeln i KM. Jag hade den framme och en del läste den här. Vi såg inte på filmen, tiden rann iväg,
utan de tre kopior som jag har köpt lånade jag ut och vi bestämde att låta dem cirkulera till dem som ville låna dem. Till slut bad vi förböner laget runt, var och en sa sina intentioner och vi bad en Hell Dig Maria, det blev ju en dekad eftersom vi var tio stycken! Många tackade Gud för att vi fick träffas och be tillsammans, alla (inklusive jag själv) kände det som mycket värdefullt och upplyftande.

Allt gott,
Marina"

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?