2009-08-09

 

Veckobrev


Hej allihopa,

Hoppas veckan har varit bra. Här kommer Fr. Johnny´s brev och han skriver så vackert om Mässans betydelse för våra liv.

Christinas man har haft en stor operation och det har gått bra. Rehabiliteringen, som är omständlig, kan tar tid och hon är tacksam om vi ber att allt kommer att läkas både till kroppen och själen. Vi ber för Christina och familjen också, att Herren ger dem kraften som behövs. Det är krävande när någon i familjen är sjuk. Christina tycker att bönen, som jag skickade förra veckan är en lämplig förbön för dem allihopa.
Led, Herre, styr och påverka allt som händer i min hjärna och mitt hjärta denna dag; mina tankar, min längtan och min fruktan; mina sinnesstämningar och känslor och mina ständigt växlande ståndpunkter. Led och påverka allt detta till din tjänst och till min andliga växt.

Ni som kom till Vadstena förra året, när Fr. Johnny kom till Sverige, kommer kanske ihåg att paret han hade med sig firade just den dagen sin 39-åriga bröllopsdag. Nu firar de 40 år, som är
rubinbröllop. Jag har tänkt försöka skaffa en bild av Heliga Birgitta (tavla eller ikon) åt dem från oss i Sverige. Om någon vet var jag kan få tag i en är jag tacksam för information. Om någon vill skicka en hälsning till dem genom mig får ni gärna göra det, annars kan ni skriva direkt till dem. Deras mailadress är, Jim and Mary Corry, m.corry2@ntlworld.com .

Jag har nyss fått mail från Helen, som har haft ett väldigt jobbigt år på många olika sätt. Tacksam om ni ber för henne och hennes familj i Sverige och på Irland. Ibland kan det kännas som att allt är svårt, men det blir alltid en uppståndelse igen.

Ha en fin och fortsatt solig vecka!

Pax in terrem,
Colette


Fr. Johnnys veckobrev finns här.Fr.Johnnys veckobrev på svenska finns här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?