2009-11-19

 

Veckobrev


Hej allihopa;


I söndags besökte jag St. Conrads Kyrka i Nacka och det var väldigt trevligt. Samordnare i Nacka är Lina, som kommer från Australien. Hon är väldigt entusiastisk och flera anmälde sig att delta i ständig bön. Katolska Kyrkan håller till i svenska kyrkans lokaler där och de har ett samarbete mellan svenska kyrkan, muslimer och katolska kyrkan. De kommer även att inbjuda svenska kyrkans medlemmar och muslimerna att delta i ständig bön för äktenskap och familj. Spännande, tycker jag.

Vi har varit några dagar hos barnbarnen igen. Benjamin blir 2 år den 31 december och talar små meningarna. Han har en ängels röst. Rebecca, fem månader, blir mer och mer alert och älskar sällskap. Vi är verkligen tacksamma för dem. Man glömmer bort hur intensivt livet är för småbarnsföräldrar. De behöver hjälp då och då, speciellt föräldrar med första barnet. De känner sig ofta ensamma, speciellt när bebisen skriker och de inte vet varför. Låt oss be särkilt för nyblivna föräldrar, att de kan förstå varandra och stödja varandra.

Nu under präståret, låt oss be för våra präster att de, med den Helige Andes hjälp, är trogna sin kallelse och att de får andligt gensvar i församlingen.

Nu går vi mot slutet av året. Låt oss tacka för allt som har hänt och må allt bära frukt, frukt som består och allt som var mindre bra blir vänt åt rätt håll.

Varma hälsningar i höstmörkret.

Pax in terrem,

ColetteFr Johnnys veckobrevbrev hittar du här. Fr Johnnys veckobrev på svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?