2010-02-04

 

Veckobrev


Hej allihopa;
En vecka till har gått förbi och här kommer Fr. Johnny´s brev igen. Som vanlig är han väldigt konkret. En av de bästa sätten att följa vad han säger är att sprida ständig bön i vår omgivning. Jag blir mer och mer medveten om att bön gör skillnad.  
Det finns många som ber i Lund sedan flera år tillbaka men nu får flera chansen att komma med, då Marina Håkonsson kommer att informera under Kyrkkaffet söndagen den 14e februari. Det är Alla Hjärtans Dag och en synnerligen bra dag att sprida vetskap om ständig bön för äktenskap och familj. Vi måste be för inspiration för henne och att många säger ja till att delta.
Vi har en bönegrupp (som inte har med ständig bön att göra) i vår församling sedan 10 år tillbaka.  Jag hörde nyligen att församlingen i Göteborg kommer att starta en bönegrupp lik vår.  Astrid, som tidigare bodde i Karlstad, är initiativtagare till detta.
Lisa går till den sista vilan torsdag 11 februari. Begravningsgudstjänsten äger rum i Domkyrkan i Karlstad kl.14.00. Requiemmässan firas i Katolska Kyrkan samma kväll kl.19.00. Vi måste fortsätta att hålla familjen i våra böner och be för Lisa.
Varma hälsningar,
Colette

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här.  Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här  

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?