2010-03-06

 

Veckobrev


Hej allihopa;

Nu har vi Benjamin och Rebecca hos oss.  Det är underbart att höra en liten tvååring ropa "Mormor, Mormor". Han har stor fantasi och ställar frågor om allt.  Rebecca stortrivs med så många människor omkring sig. Vi känner oss priviligerade. Ikväll ska föräldrarna ha sin första barnfria
kväll sedan länge. Vi ska nämligen vara barnvakt.

Under veckan fick jag följande från Gloria:
"Varit bortrest och äkt skidor och läser emailet nu men självklart ska be då operationen blev inställd och då får vi be att Gud ska höra våra böner för en ny tid så snart som möjligt för operationen. Våra liv är full av olika prövningar och vissa människor får ta emot mycket och jag tycker att vi måste alla ber och bära upp varandra. Igår kväll var jag i mässan på engelska i Vår Frälsares församling i Malmö. Vi har en ny präst, fr. Samej (kanske lite fel stavat namn) från Indien och han är så fin och så helig i sitt sätt. Han predikade om att vi måste "gå upp för berget" och be till Gud när livet är för svårt. Att skaka av oss allt som tynger oss och känna Guds närvaro som han visade i läsningen som handlade om när Gud visade sin son för de 3 apostlar på berget då Peter ville bygga ett tält för Mose, Eliah och Jesus. Det var så vackert och enkelt som fr. Samej beskrev hur vi måste lita på Gud och bara dra oss undan och be och släppa all oro och rädsla och verkligen lita på Guds ord. Det är inte alltid lätt att göra detta men jag tror om vi alla som ber försöker så hör Gud oss och svarar oss."

Vi fortsätter att be för Erika, som Gloria refererar till i sitt brev, den ungersk kvinnan, som jag nämnde förra veckan, och Lisas familj.

Ha en fin vecka i Fastan.


Varma hälsningar,

ColetteFr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?