2010-04-02

 

Veckobrev


Hej allihopa,
Det är långfredag och hjärtat är tungt idag. Det har varit så mycket sorg under fastan. Jag tänker speciellt på Lisas familj, Gabriels familj och  
Taddeuz som förlorade sin bror 29 år gammal i en bilolycka. Alla de ungdomar som inte trodde att en kompis kan dö och som känner sig bedrövade. Låt oss be att inga av de här ungdomarna sluter sig, att det finns människor i deras närhet som går vägen med dem.
Jag vill tacka Herren speciellt för Lisas mamma, som trots sin djupa sorg visar en stor öppenhet för alla Lisas vänner och har hjärtat och huset öppna för dem. Må Herren ge henne och familjen visdom och tröst.
Helen meddelade mig igår att Erika, Annikas dotter, kommer att ha sin riskfyllda operation den 14 april, vilket är samma dag som Falun har sin bönedag.  Där kommer att vara många som ber för henne just den dagen. Guds väger är outgrundliga.  Vi måste komma ihåg att be för läkarteamet som utför operationen.  Annika nämnde tidigare att Erikas dotter är rädd att hennes mamma ska dö.
Nu kommer en riktigt glad nyhet som visar att Herren hör bön.  Alicja skrev följande under veckan:
Man måste ha en styrka från vår Herre för att orka höja upp stämningen och hopp hela tiden. Och hoppet måste man ha annars orkar man inte se ljuset som alltid finns bakom allt sorg. 
Nu vill jag också ge en glimt av glädje som man har längtat så mycket efter. Ania och Bo har fått en vacker frisk dotter.  Sofia Matilda har kommit den 11 mars och vi tackar så mycket vår Herre för att allt gick bra trots att lite bekymmer fanns det med. Vi kommer att fira Påsk tillsammans. Det känns underbart.
Må allt som har hänt berika vår tro och bära rik frukt i allas liv.
Må vi alla uppstå med Kristus på Påsksöndag.
Varma hälsningar,
Colette
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?