2010-08-29

 

Veckobrev


Hej allihopa,
Tyvärr blev det inga utskick förra veckan. Vi tog en cykelsemester på Öland; Byxelkrok, långt norr upp på ön. Det var härligt och man kan uppleva Herrens skapelse på ett annat sätt när man cyklar.
Jag blev glad när jag fick följande mail från Birgitta, som är samordnare i Marie Bebådelse k.a.
Det var en fin helg i Jönköping.
Allt är bra. Jag bor hela sommarhalvåren i en kolonistuga utanför Stockholm. Det är så härligt att se hur naturen förändras, vecka för vecka. Varje liten växt är som en hyllning till vår skapare. Och det smakar så gott. Min dotter Gunilla har varit här på semester det var trevligt.
Jag vill bara säga som naturen tack vår kära Jesus för allt vi får!
Hälsningar Birgitta från Stockholm (Marie Bebådelse k:a)
Jag blev ledsen när jag fick följande mail från Helens man. Helen är samordnare för Falun församling och några av er träffade henne i Vadstena, när Fr Johnny var här. Hon var en av dem som var kvar till söndagen. 
Helen opererades akut för tarmvred onsdag förra veckan, och låg inlagd på en avdelning därefter.Hon blev sämre under helgen, och behövde allt mer syrgas.Det visade sig att hon har vätska i lungorna och hon ligger nu på intensiv-avdelning, där dom dränerat ena sidan, och hon verkar lite bättre.
Helen varken kan eller vill ta emot några besök.
Robin och jag är på sjukhuset större del av dagen så jag hör av mej via mail senare.
Hej igen,
det blev några dagar på intensiv-vården, men nu är Helen tillbaka på en "vanlig" avdelning för vård efter operationen. Hon mår lite bättre nu, men är väldigt trött.
Hon orkar fortfarande inte med några besökare. Jag hör av mej senare till er per mail.
Jag pratade nyss med hennes dotter.  Deo gratias går det  åt rätt håll och de ville gärna att vi ber för henne.
Bengt Malmgren skickade information om Nordiska karismatiska konferensen till mig.
Nordiska karismatiska konferensen äger rum 28-31 oktober i Eugenia Katolska Församling. All info finns på konferensens hemsida,   www.katolsktfonster.se/nordiskkarismatiskkonferens . 
Pancho Chin A Loi säger: "Nordisk karismatisk konferens vill tända Andens eld! Vilken glädje, när man är övertygad om att Gud har lagt en vision på ditt hjärta. När det sedan bekräftas på olika sätt växer bara glädjen och när du får uppleva hur allt steg för steg håller på att förverkligas. Med stor förväntan ser jag därför fram emot en konferens här i Stockholm som genom Guds nåd verkligen kommer att bli till stor välsignelse för oss här i Norden.
Låt oss fortsätta att förena oss i bön och lovprisning så att Gud under denna konferens får all lov pris och ära så att Han kan uppenbara sig som Gud, så som Han verkligen är. Den Helige Ande behöver utrymme för att kunna agera så att varje deltagare kan få sin egen personliga pingstupplevelse eller förnyelse för att kunna vara en sann fackelbärare så att Guds eld kan rena, förnya, smälta, fylla, tända och sända ut oss som levande vittnen.
Låt oss be vår Fader om att öppna himlens port, att bli så genomdränkta av den Helige Andes regn och på djupet drabbade av Hans kärleksblixt att vi alla blir ett. Att hela Norden i oss kan se Hans kärlek och förstå 'En är Herren, en är tron, ett är dopet, En är Gud och allas Fader. Han som står över allting, verkar genom allt och finns i allt' (Ef. 4:5-6).
/ Er tillgivne broder, diakon och tjänare i Kristus, Pancho Chin A Loi"
Jag  fick ett uppmuntrande fick brev från Gisela under veckan.  Gisela gav mig allt stöd och hjälp som behövdes för att få igång Ständig Bön i Sverige. Hon deltog i träffen i Vadstena och var kvar på kvällen, så några av er vet vem hon är. Hon har doktererat inom området "sexuella övergrepp och barn som far illa". Hon vill så gärna att vi ber förbön för följande:
- att stiftets beredskapsplan mot sexuella övergrepp nu uppdateras och att planen verkligen sprids och efterlevs i stiftet.
Ibland kan man tvivla och undra om Herren lyssnar till oss. Jag blev uppmuntrad i fredags när vår nye krykoherde berättade att St. Augustinus mor hade bett för sin son i 30 år innan Herren svarade. Augustinus omvände sig och inte nog med detta, blev munk och helgon. Låt oss inte misströsta.
Det var mycket den här veckan och jag har sparat ett inlägg från Christina i Malmö till nästa vecka.
Varma hälsningar,
Colette

Fr. Johnnys senaste veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?