2011-04-09

 

Veckobrev


Hej allihopa;

Här kommer Fr. Johnnys brev för den här veckan. Han betonar här vikten av att ha tid för varandra!

Det har varit en händelserik vecka för mig.  Vi  var i Stockholm över helgen hos barnbarnen.  Rebecka älskar att sjunga och det är härligt att höra henne.  Hon kan sjunga de första två raderna av "Här kommer Pippi Långstrump" igen och igen.  Benjamin har stor fantasi och hittar på olika sätt att leka. Det är härliga åldrar (1,5 och 3 år) de befinner sig i och det är underbart att få vara med.

Vi tog tillfället i akt och åkte upp till Gävle för att ge ständig bön en nystart där.  Deras dag är den 3e och det var just det datumet vi var där. Fr. Damien höll en inspirerande predikan om familjen och delgav oss senare av sina egna erfarenheter av sin barndom i en mycket kärleksfull familj. Om vi inte erfar kärlek som barn och har mycket skoj och skratt i familjen är det svårt att tro på en kärleksfull Gud. Det finns tre samordnare i Gävle församling (inkl. utposter) och minst 20 bedjare som har antecknat sig. Jag var väldigt glad när jag åkte tillbaka till Stockholm.

Helen har skrivit till mig. Hon har varit i Uppsala och har haft alla möjliga undersökningar.  Det verkar som om läkarna gör allt för att hjälpa henne. Låt oss be att de, med de Helige Andes ledning, kan hitta orsaken till allt och bota henne.  Vi fortsätter att be för Debbie och Miranda också.


Det är riktigt soligt här i Karlstad idag. Våren har kommit! Deo Gratias!

"Lord you are resurrection and life; bring your hope and joy to us now and
in eternity."

          Donal Neary S.J.;  Hela den inspirerande reflektionen finnas här.

Varma hälsningar,

Colette


Fr. Johnnys senaste veckobrev hittar du
 här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?