2011-07-07

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Hoppas ni har det bra och kan njuta av lite ledighet och semester.
 
Nyligen har vi firat Jesus Heliga Hjärtas dag. Min mamma hade stor tillit till Jesus Heliga Hjärta.  Hon sade alltid "Trust in the Sacred Heart/Lita på Jesus Heliga Hjärta.  Det finns en Novena till Jesus Heliga Hjärta på Sacred Space, som jag verkligen rekommenderar.  Ungefär 90.000 människor bad denna Novena i år på Irland. Numera har jag en vacker ikon av Jesus Heliga Hjärta hemma gjord av Maria Bock i Norrland.  Man kan beställa från henne och donera pengar till Caritas, eller någon annan välgörenhetsorganisation. Tidigare var det vanligt för irländska familjer att ha en tavla av Jesua Helige Hjärta i hemmet.
 
Nu har två veckor gått sedan Fr. Johnny skrev sist.  Under tiden har jag talat med Helens man. Tyvärr har hon inte blivit bättre, snarare sämre. Jag finner det mycket ledsamt. Ibland är det svårt att förstå varför en person ska lida så mycket.  Tacksam om ni fortsätter att be för helande för henne och familjen.
 
Margareta vill att vi ber igen för den lille pojken, som är 2½ år och som vi bad för tidigare. Hon skrev så här: "Lille E har en neurologisk skada. Blir han inte bättre inom detta år är prognosen att han inte kommer att kunna använda vänster arm och hand".
 
Pray as you go imorse:
"The Kingdom of God is justice and peace and joy in the  Holy Spirit.
Come  Lord and open in us the gates of your Kingdom.
Guds rike är rättvisa och frid och glädje i den Helige Ande.
Kom Herre och öppna i oss ditt Rikes portar."
 
Varma hälsningar,
Colette
Fr. Johnnys senaste veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?