2011-09-24

 

Veckobrev

Hej allihopa;
Dagarna flyger iväg och idag är det höstdagjämning och det är dags för Fr. Johnnys brev igen.
Imorgon 25 September  är det en stor fest i Domkyrkan. Tre präster, Fr. Göran Degen, Fr.Klaus Dietz och Fr. Mirek Dudek firar 40 år som präster med en högtidlig Mässa.18.30.  Låt  oss  vara med i anden och tacka Herren för allt de här prästerna har gjort under de 40 åren och för all inspiration vi har fått från dem. Må allt de har gjort och kommer att göra ge ännu större frukt, frukt som består.
Marina Håkonsson i Lund kommer att ha en inspirationsträff för Lund- och Malmögrupperna ndagen den 2 Oktober efter 11-mässan i Vår Frälsares Katolska kyrka i Malmö.
En kvinna har bett om förbön för en ung tjej, som är gravid i 4 månaden och har en allvarlig form av cancer och måste ha cellbehandling. Hennes man vill att hon genomgår en abort. Kvinnan skriver att ingenting är omöjligt för Gud så låt oss be i tron att Han hjälper den famlljen, som förståeligt nog är i desparat behov av hjälp. Hon skriver vidare att det är en god ide att be om S:ta Filomenas förbön för hon har hört så mycket om henne under sommaren  och vilka otroliga mirakel hon uppnår av Gud.
Anna, samordnare i Haninge församling, vill ha förbön för Monika, som har cancer som har spritt sig till levern.  På tisdag kommer hon att höra om hon kan få hjälp. Låt oss be för Monika och att läkaren är inspirerad av den Helige Anden.
Helen kan vara hemma och hon får all den hjälp hon behöver och det är mycket, men hon känner sig omringad av mycket kärlek fast jag förstår att livet inte är lätt.  Må de fortsätta att känna sig burna av Herren.
Guds vägar är outgrundliga
Gods ways are mystrious.
Varma hälsningar från ett soligt Karlstad,
Colette
 
Fr. Johnnys senaste veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?