2011-11-06

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Hoppas veckan har varit bra! Förra helgen var vi hos våra  älskade barnbarn.  Benjamin är en riktig uppfinnare och Rebecka sjunger och pratar väldigt mycket. Det är roligt att kunna följa deras utveckling.
 
Nästa år är det 10 år sedan Ständig bön för äktenskap och familj kom till Sverige.  Fr. Johnny har fått en inbjudan att komma hit och glädjas med oss och han har tackat "ja". Vi planerar för en träff lördagen 25 augusti 2012 någonstans i Stockholm/Uppsala området. Jag håller på att undersöka olika möjligheter. Mer information kommer senare, men det vore bra om ni redan nu skrev in det in i era almanackor. Biskopen kommer, om det passar med hans schema och ger oss en föreläsningen om Bön.  Tacksam att ni kommer ihåg att be för detta; Att vi hittar en lämpligt lokal och att dagen berikar oss.
 
Nu, under dessa dagar, tänker jag speciellt på Debbies  och Miriams familjer. Vi bad för Miriam tidigare under hösten.  Miriam, 34 år gammal, som dog plötsligt och lämnade en man och två små barn. Må det eviga ljuset lysa över Debbie och Miriam och må deras familjer få tröst från Herren och människor. 
 
"The word is very near to you in your mind and in your heart, for you to observe.
Ordet är väldigt nära dig i ditt sinne och i ditt hjärta, för dig att ta vara på."
Från Living Space (en del av SacredSpace/Heligt rum) idag 5 nov. 2011
 
Varma hälsningar,
Colette
 
 
Fr. Johnnys senaste veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?