2012-06-16

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Det är ett tag sedan jag hörde av mig med Fr.Johnny´s brev.  Vi har varit och "tittat till" barnbarnen Rebecka och Benjamin, vilket alltid är ett nöje, tagit en veckas semester på ön Brac i Kroatien och varit hos vårt nyfödda barnbarn, Casper Carl Knut. Det är underbart att känna doften av ett nyfött barn och hålla det i famnen.  Casper verkar vara nöjd och växer fint.  Mamma Erika och pappa Francis mår bättre och bättre, men det är alltid omständligt att vara föräldrar för första gången.
 
Nu har jag skickat ut inbjuden och information om vår jubileumsträff den 1 september till alla samordnare och inbjudan till alla kyrkoherdar. Jag hoppas att inbjudan finns på anslagstavlorna i kyrkorna nu. Tacksam om alla sprider information om dagen, även till dem som inte är med, men är intresserade.  Jag tycker det är speciellt viktigt att vi når de yngre familjerna.  Det gör mycket ont i hjärtat när jag hör att någon har skilt sig, speciellt när jag känner dem.  Det är viktigt att familjerna håll ihop för deras egen skull och för att tron ska kunna gå vidare till nästa generationen. Jag tror att det blir en spännande dag. Tacksam om ni kommer ihåg att be för dagen, speciellt under era ständiga bönetimmar. Jag fick nyss ett telefonsamtal från Kirsten Kas. Hon och hennes man, Harry, kommer att dela med sig av sina erfarenheter av äktenskap vid vår träff.  De tillhör Focolarerörelsen.
 
I torsdags fick jag den glada nyheten att John, som vi har bett för många gångar, har fått uppehållstillstånd.  Han har varit i Sverige i 8 år varav gömd i 4 år. Han har inte sett familjen på 8 år.
Jag träffade honom igår och han var, som Loreen i Melodifestivalen "euforisk".  En gång till ett bevis för att Herren hör bön. Tack käre Herre Jesus, Du är god.
 
Anna kan inte översätta veckobrevet den här och nästa vecka, så det går inte att läsa det på svenska.  Vi kommer och går under sommaren, så det blir inte alltid möjligt att skicka Fader Johnnys brev vidare. Det går alltid att kolla om det finns på svenska på Luleåförsamlingens hemsida.
 
Keep me safe O Lord, in your protection,  keep me growing in your love and secure in your constant care.
Håll mig i din beskyddande hand, O Herre.  Se till att jag växer i Din kärlek och säker i din ständiga vård. 
Donal Neary S.J.  Reflektionen finns i sin helhet på bloggen, men tyvärr bara på engelska.

Solen visade nyss sitt ansikte;).
Varma hälsningar;
Colette


Fr. Johnnys veckobrev hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?