2012-07-15

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Hoppas det har varit en fin vecka för er trots vädret.  Vi har haft barnbarnen Benjamin och Rebecka och deras mamma här.  Det var underbart att vakna på morgonen och träffa en glad och pratsam liten pojke, som hade stigit upp före mig och höll på att bygga med lego.  Han berättade om vad han höll på med och vad han tänkte göra. Så småningom kom Rebecka tassande.  Vi gjorde olika saker; Badade (Rebecka är som en fisk och orädd, men Benjamin är lite mer försiktig),  gick trollvandring, var till lekparken och ett museum.  Det var tomt när de åkte iväg, men snart ska vi träffa Baby Casper. Han väger 5 kilo nu.
 
 En tonårig flicka är i stark behov av bön. Hon mår inte bra. Må Herren ge henne allt mänskligt och andligt stöd hon behöver och mycket förståelse.
 
We are called in love, sent in love on the mission of God, and in this we find the new life of Jesus Christ. Vi är kallade i kärlek, sända i kärlek på Guds uppdrag och i detta finner vi det nya livet i Kristus.  Fr. Donal Neary (Reflektionen finns i sin helhet på bloggen http://standigbon.blogspot.com och är värd att läsa. 
Varma hälsningar i mitten av juli;
Colette

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.


Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?