2012-12-30

 

Veckobrev

Hej allihopa;
Här kommer Fr. Johnny´s brev för den sista veckan av 2012. Det har varit ett händelserikt år.  Vi firade 10-årsjubileum för ständig bön i Sverige den 1 september.Jag vill påminna er om vad Eva-Britt Ragvald skrev om Fr. Johnny´s besök.  Det kan vara värt att läsa igen,  Tack än en gång till alla er, som medverkade under dagen på många olika sätt. Jag fick väldigt positiv feedback.  Fr. Rystard från Den Heliga Familjens Församling i Haninge såg till att bönehäftet blev översatt till polska  Vi fick 5.000 kr för tryckning av en ny upplaga av bönehäftet från Livets Fond och resten får vi från Biskopsämbetet.  Jag vill också tacka alla samordnare för deras arbete under året och speciellt Anna Andersson i Luleå, som troget översätter Fr.Johnnys brev till svenska varje vecka. Nu får vi be att allt som hände under året bär frukt, frukt som består och må Herren vända allt, som inte har varit så bra, åt rätt håll.
På det personliga planet fick vi gåvan av ett tredje barnbarn, Casper Carl Knut, den 10 maj. Vi har firat jul ihop med Casper och hans föräldrar och vår äldste son Patrick. Just nu rör sig allas våra liv här hemma väldigt mycket runt Casper. Han är en lugn och glad kille. Vi har mycket att vara tacksamma för.
Låt oss be speciellt för Kerstin och Andreas, som får barn om en månad. Må de känna sig burna av Herren och må 2013 bli ett glädjefyllt år för dem.
Idag, den Heliga Familjens Dag, låt oss be för alla våra familjer, barn och barnbarn, att vi må växa i kärlek till Kristus och varandra och att tron går vidare till nästa generation.
Jag önskar er alla ett nytt år fyllt av glädje.
"God having so dearly loved us seeks nothing else from us but our love. Gud, som älskat oss så mycket, vill bara ha vår kärlek, ingenting annat." 
Helige Alphonsus av Liguori, Founder of the Redemptorists, den orden som Fr. Johnny tillhör.
Värma hälsningar under sista veckan 2012.
Colette


Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?