2013-03-29

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Jag älskar den här tiden på året och det stämmer så väl in med Jesus död och uppståndelse. Som vanligt är Fr. Johnnys brev inspirerande. Den här meningen rörde mitt hjärta:
 "God has put Jesus into our hearts, our minds, and our company with one another, above us, below us, all around us. Gud har satt in Jesus i våra hjärtan, våra sinnen och vårt sällskap med varandra, över oss, under oss och runt omkring oss."
 
Jag pratade nyss med Andreas.  Kerstin ammar Elias och han går upp i vikt och växer väldigt bra.  Andreas är fortfarande pappaledig.  Kerstin går inte upp i vikt och känner sig lite svag, men annars är allt bra. Hon behöver lite hjälp och kommunen vet inte riktigt hur de ska lösa det. Herre, tack för den här familjen. Må Kerstin få kraften tillbaka och må kommunen snart hitta den person som passar familjen bäst och att personen blir en välsignelse för familjen och familjen för henne/honom. 
 
Janets vännina är fortfarande på sjukhus, använder rullstol och är väldigt svag. Janet tror att hon blir kvar på sjukhuset i 2 månader. Familjen håller på att installera en ramp för rullstolen.
Janet är tacksam om vi håller hennes vännina i vår böner.  Herre, det är svårt att förstå varför det har blivit så här för X.  Vi ber att du vakar över hela situationen och inte låtar familjen känner sig övergivna. Styrk dem och låt dem känna Din närvaro. Inspirera läkarna, så att hon får den rätta behandlingen och låt den rätta njurdonatorn dyka upp. Hela X till kropp och själ.
 
En bedjare vill att vi ska be för par, som inte blir välsignade med barn;  Att Herren hjälper dem att acceptera och leva med det, att de må  förstå att barn är en Guds gåva och ingen rättighet och att man kan leva ett rikt och välsignat liv utan barn. Tack Herre för att de är en Guds gåva till varandra. Jag tror att det är på det här sättet: När Herren stänger en dörr öppnar han en annan. 
 
Shaheen vill att vi ska be för att de får sin lägenhet såld.  De vill flytta närmare kyrkan i Järfalla och mannens jobb, så att livet blir lättare för familjen:  Herre du är väl medveten om familjens behov och vi ber att den rätta personen dyker upp den 7 april, när visningen äger rum och att lägenheten snart blir såld.
 
Nu ikväll, Långfredag,  kan vi delta i Korsvägsandakten med Påve Franciskus kl. 21.15.  Den kommer att visas på TV2.
 
"Loving God, grace me with what I need to be like you in the world.
Älskade Gud, välsigna mig det jag behöver för att vara lik dig i världen."
Loyola Press
 
Jag önskar oss alla en välsignad och glad Påsk!
 
Varma hälsningar:
Colette
 

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?