2013-06-09

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Hoppas alla mår bra nu, när solen har skinit i flera dagar. All blomster och grönska kan bara göra en glad. Det är vackert med Herrens skapelse.
 
Margareta skriver:
"Nu vill jag be er om fler förböner, för min väninna H, som är halvgammal och gravid med första barnet. De gjorde KUB-test nyss och de har en hög risk för att få ett barn med kromosomskador. Hon är alldeles nedbruten och de går nu och väntar nu på att få göra ett fostervattensprov.  Be för henne, att hon får styrka och ro, att provet inte orsakar missfall och att barnet är friskt, så att det får leva. (De är inte troende.)"
 
Shaheen skriver:
"Behöver förböner då visning igen på söndag o nu idag avslutas ju novena för Jesu Heliga Hjärta !" Herre, vi ber att du skicka de rätta människorna till visningen så att lägenheten blir såld nu. Låt inte familjen miströsta.
 
Diala från Syrien vill ha förböner för sina systrar Naval och Nahalx. Herre, beskydda och bevara dem.  Jungfru Maria lägg din beskyddande mantel omkring dem och hjälp dem. Var med Diala och familjen också och lindra oron.
 
Marina har skrivit:
"Björns kurser är slut snart och han har åkt till Haiti! Be gärna att det går bra, han besöker Sankta Maria folkhögskolas projekt med skolbygge där. Mycket är kaotiskt och komplicerat...jag försöker inte oroa mig men utanför Caritas där han bor har de beväpnade vakter... Björn ska också bo hos prästen och han har inga vakter......." Herre, var med Björn och beskydda honom och låt resan bära frukt, frukt som består. Hjälp Marina att inte vara ängslig.
 
Tänk också på familjen som förlorade sin dotter på en tragisk sätt så att de fortsätter känna sig burna av våra böner
 
Fyll varje hem med din kärlek.
Må vart och ett av våra hem
bli en plats fylld av Din närvaro,
en källa som förmedlar Din frid. Amen
(Min favoritbön i vårt bönehäfte)
 
Varma hälsningar;
 
Colette
 

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?