2013-09-22

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Jag fick ett glädjande mail från Marina Håkonsson i Lund under veckan.  Bl. a. skriver hon: "Du har kanske läst att det blev väldigt lyckat möte igår! Fyra nya namn på listan, och fyra nya anslöt sig också vid "kyrkjoggen" som vi hade i församlingen söndagen innan, när jag var sjuk och istället hade skickat Björn att stå vid ett bord och presentera Ständig Bön!
Jag ska ha nästa möte i Malmö, bestämde vi, eftersom det alltid är flest som kommer därifrån man har mötet. Det var så roligt och inspirerande att möta så stort intresse! Och att flera sa att de visste om gruppen, och hade funderat länge på att gå med...Det visar att frön gror lite varstans! De behöver bara vattnas ibland..."
Jag tror Marina använde sig av en bra strategi.  Hon presenterade Ständig Bön under Mässan och inbjöd då de, som var intresserade att delta i ett möte med alla bedjare direkt efter Mässan.  Jag tycker hösten är en bra tid att få nya bedjare och bön för familjen behövs mer är någonsin.
 
Tacksam om ni ber för en väninna till mig, Yvonne. Yvonne fick polio som barn och har artros i axlarna. For att kunna opererar axlarna måste hon först genomgå en gastric bypassoperation.  Den operationen kommer hon att ha ganska snart.  Herre, jag överlämnar Yvonne i ditt kärleksfulla beskydd.  Var med Tomas också och låt både Yvonne och Tomas känna sig burna av böner.  Jag ber för läkarna och all sjukhuspersonal att den Helige Ande är med dem och inspirerar dem och att Yvonne får all den hjälp hon behöver och att hon får det rätta stödet efter operationen. Moder Maria, var med och beskydda Yvonne och Tomas. Jesus Heliga Hjärta vi litar på Dig.
 
Faithful God, create in me an awareness of your loving presence.
Trofaste Gud, skapa i mig en medvetenhet om din kärleksfulla närvaro.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 
 
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?