2013-10-13

 

Veckobrev

Hej allihopa;
Tacksam om ni fortsätter att be för Terezia  som har det väldigt jobbigt och just nu inte ser någon väg ur familjens situation.
"The word ‘thanks’ can change an atmosphere. It is one of the most important words between people who are in ordinary and consistent relationships. With those we love, with those with whom we work, live with, and with whom life is shared, it is a word that deepens the bond among us. It brings a lightness among us.  Ordet tack kan ändra en stämning. Det är ett av de viktigaste orden mellan människor, som har normala och stadiga relationer. Med dem vi älskar, med dem vi arbetar med, bor med och med dem vi delar livet med är det ett ord som fördjupar banden mellan oss. Det lättar upp stämningen bland oss." En del av en reflektion från Fr. Donal Neary. Resten finns på bloggen
Hjärtligt tack för att ni har bett för mig. Jag mår mycket bättre och har till och med börjat gå till Friskis och Svettis igen. Gud är god. Jag är väldigt tacksam om någon vill skriva om svar på bön, eftersom vi behöver höra att Gud hör bön. 
Jag blev väldigt glad när jag öppnade mailen imorse. Marina från Lund skrev:  "Men våra polacker verkar nu ha fått upp ögonen för denna bönekedja, och är väldigt ivriga. Imorgon ska jag träffa dem som gick med nyligen, de är så glada och ser fram emot sin första bönetimme nu den 15/16e".  Det är idag Marina träffar dem  och Nyköpings grupp träffas också idag. Det är mycket som händer just nu.
Tack Herre, att du är med oss och hör våra böner. Vi kanske inte får svaret på en gång, men vi vet att  Du inte överge oss och att det alltid blir en lösning så småningom.  Må allt som händer bära frukt, frukt som består. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
Pris vara Herren, Jesus Kristus.
Varma hälsningar från ett soligt Karlstad;
Colette

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?