2013-11-03

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Fr. Johnny´är som vanligt utmanande, inspirerande  och konkret. Här kommer en del  av en mening:  "He (Jesus)  had a lot of difficulty with good people.  And he still has." Det är underbart att veta att han alltid ber för oss.
 
Jag blev väldigt ledsen när jag hörde att Kirsten Kas har avlidit.  Det var Kirsten och hennes man, Harry, som på ett inspirerande sätt gav oss erfarenheter från sitt äktenskap när Fr. Johnny var med oss förra året.  Jag tror att alla, som var med, blev rörda av deras berättelse. När sådant här händer är det väldigt svårt att finna ord.  De tillhör Focolarerörelsen.  De ställde upp speciellt för oss. De skulle till Danmark för att fira Harrys pappas 89-årsdag den dagen, då vår träff inföll, men åkte dit på sent kvällen för att kunna ställa upp för oss.  Må Kirsten vila i frid. Må allt som hon har gjort fortsätta att bära frukt, frukt som består. Må du Harry känna Herrens och Kirstens närvaro och att du blir buren av andras böner och att du får det mänskliga och andliga stöd  du behöver. 
 
Jag tror Christina från Dahlby (nu Malmö) är glad om vi ber för henne igen den här veckan och  kan känna sig buren av våra böner inför operationen den 6 november, nu på onsdag.
Herre, vi överlämnar Christina till Dig igen. Vi ber att Du inspirerar läkarna och all sjukhuspersonal, som har hand om henne. Styr deras händer med din Ande. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på dig.  Låt henne bli helt återställd. Moder Maria, vaka över henne. Lindra hennes oro.
 
Det är sällan någon skriver i Bloggen men den 17e oktober skrev Kenneth i gästboken:  "be att jag får arbete"; Herre vi överlämnar Kenneth till dig.  Du vet hur han känner sig. Vi ber att du leder honom till det arbete, som passar honom eller till studier, som gör det lättar att få arbete. Jesus heliga hjärta,vi litar på Dig.
 
De (de små helgonen) ger oss uppmuntran och mod att älska Gud mer då vi ser att det inte är genom stora bragder vi kommer till honom utan endast genom kärleken, denna Guds oändliga kärlek som vi till slut kapitulerat för.
Wilfrid Stinissen  - Idag är Guds Dag den 2 november.
 
 
Varma hälsningar i höstmörkret;
Colette
 
 

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?