2013-11-10

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Nu är det dags igen mitt i novembermörkret, men Fr. Johnnys couple prayer är inspirerande och uppmanande på samma gång.  Bland annat skriver han följande "One of the really beautiful aspects of our faith is our knowledge that our loved ones who have died are alive with God and that we are in communion with them.  En av de verkligt vackra aspekterna av vår tro är vår kunskap att vår kära som har dött lever med Gud och att vi är i gemenskap med dem".  De här orden ger tröst. Fr. Johnny ber för oss och nu får vi inte glömma bort att be för honom.
 
Idag är en viktig dag, nämligen Farsdag.  Herre, Du som är källan till allt liv.  Tack för alla fäder. Välsigna dem och låt den här dagen vara en glädjefylld dag för dem.
 
Anna som nyligen fick besked att hon har bröstcancer vill att vi ber för henne.  Som tur är har den inte spridit sig till andra ställen i kroppen.  Hon kommer att få sex behandlingar med 3 veckors mellanrum och sedan operation.  Hon har en tuff tid framför sig och behöver våra böner. Behandlingen började i torsdags. Anna har två små barn 4 och 1 år gamla. Herre, vi överlämnar Anna till dig. Hela henne till kropp och själ. Inspirera läkare och övrig sjukhuspersonal  som har hand  om henne och låt Anna och hela familjen känna sig burna av våra böner och lindra deras oro.  Moder Maria beskydda och var med dem.
 
Både Christina och Janets väninna har haft sina operationer under veckan. Christina hade en hjärtoperation och Janets kompis fick sin brors njure.  Jag har inte hört något ifrån dem men inga nyheter är bra nyheter. Christina skickade  följande  inspirerande ord förra veckan: "Tack för ditt brev igen! Och tack för böner. Jag känner mig buren av bön och ser nu fram mot operationen med tillförsikt och hoppas och tror, att förra veckans infektioner inte längre är något hinder för op. Vi kan verkligen bära varandra i bön!" Herre vi ber att båda kvinnorna fortsätter att känna sig burna av våra böner och att med din hjälp komma att återhämta kraft igen. Moder Maria beskyddar och hjälper dem.
 
Theresia, som vi har bett för tidigare, har skrivit:  "Ber om att vi hittar bra lgh i Jönköping." Herre, led Theresia till den plats där du vill att hon ska vara.
 
Jesus, my Saviour, fulfillment of the promise of God,
give me comfort and be with me in my struggles.
Jesus, min Frälsare, uppfyllelse av Guds löfte,
ge mig tröst och var med mig i mina svårigheter.
Loyola Press
 
Varma hälsningar på Fars dag.
Colette
 


Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?