2014-02-02

 

Veckobrev

Hej allihopa;

Fr. Johnny skriver allvarligt till oss idag.  Bland annat säger han: “The future of humanity passes by way of the family.”  This statement of John Paul 11 in his letter Familiaris Consortio needs to be taken very seriously by all of us today especially. Mänsklighetens framtid ligger i familjens händer.  Johannes Paulus II-s uttalande i brevet Familiaris Consortio måste tas väldigt allvarligt av oss alla idag speciellt."  Påven har bestämt att det ska bli en Synod om Äktenskap och Familj nästa år. Det är på sin plats att vi  ägnar lite mer tid i år att sprida ständig bön för äktenskap och familj i år.  Med tanke på detta  är det glädjande att Uppsala Församling kommer att ha ett inspirationsmöte på söndag, 9e februari.  Herre, vi ber att du är med oss på mötet och att din Ande är vår inspiration. Utan bön och Guds kraft kommer vi ingenstans.

Be för ett par som nyss har haft missfall.  De vill så gärna ha ett barn till. Herre, var med det här paret. Läk deras sår efter missfallet. Du som är källa till allt liv och känner till deras längtan, låt dem få ett barn till. 

Shaheen har hört av sig igen. De har köpt ett hus, men förstår nu att detta hus inte passar dem.  Hon skriver så här: "Ville bara be dig om att be för vår situation .vi skulle sälja vårt hus för att istället bo nära här. Då får vi veta att vi inte kan sälja vidare innan vi tillträder huset dvs. den 2-juni. Nu försöker vi kolla om det går innan. Det vore bra. Behöver böner." 
Herre, ibland är det svårt att förstå varför det blir som det blir. Jag tror att familjen känner sig lite desperat nu. De har varit med om lite för mycket. Vi ber att du griper in och inte låter dem ge upp hoppet om att kunna få en lösning till deras bostadssituation. Du vet att situationen är lite knepig. Herre var med dem och hjälp dem. Jesus Heliga hjärta, vi litar på Dig.
 
Mary har skrivit: "Jag vill  att du (och flera som möjligt) gärna ber för mig och min familj. Jag har litet problem. Jag hoppas allt blir bättre." Herre, vi lägger Mary och hennes familj i dina Heliga Händer. Du vet vad deras problem är.  Vi ber att du öppnar möjligheter för dem att kunna lösa det. Moder Maria vaka över dem.
 
Theresia har skrivit igen;  Hon är tacksam att det gåt bättre för hennes dotter, men vill att vi fortsätter att be för henne. Hon vill ha bön för en kvinna och någon annan som har boendeproblem.
Herre, tack för att det har gått bättre för Rebecka. Var med henne och hjälp henne så att hon kan finna sig till rätta med allt som händer både i skolan och på hemmaplan.  Vi ber för hälsa för familjen och att allt annat ska lösa sig. 
 
God of action, thank you for taking the first step.
Speak to my heart so that I can be a witness of your love for others.
Handlingens Gud, tack för att Du tar första steget.
Tala till mitt hjärta, så att jag kan vara ett vittne om Din kärlek.
Loyola Press
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?