2014-02-05

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Fr.Johny utmanar oss som vanligt: "Light shows the way and also brings comfort and joy/Ljuset visar vägen och ger oss också tröst och glädje." säger han. Resten finns i brevet.
 
Förbön önskas för en familj, som har det speciellt svårt just nu.  Mamman ligger inför döden och det finns flera barn i familjen också. Herre, vi överlämnar familjen i dina heliga händer. Du vet vad de går igenom. Låt dem inte känna sig ensamma i sin sorg och inspirera andra hur de kan visa medkänsla och hjälpa dem. Låt dem känna din närvaro och känna sig burna av andras böner.  Moder Maria, du som vet vad lidande är, var med dem och vaka över dem.
 
Christina från Dahlby/Malmö har hört av sig med ett glädjande budskap: "Inspirerad av dagens helgon, den helige Blasius,  tog jag mig idag till Mässan med hjälp av en väninna. Det var underbart. Ett steg framåt mot vanligt liv. Vilken skillnad när man kommer ut ur sitt lilla hål och träffar andra, ser annat än de egna väggarna." Tack Herre, att det går framåt för Christina. Ge henne ny kraft och låt henne snart bli helt återställd.
 
Tacksam om ni ber för inspirationsmötet i Uppsala nu på söndag, 9e februari.  Herre vi överlämnar mötet till Din Ande. Ge oss mod att kunna dela med oss av våra erfarenheter av bön. Vi ber också att du kallar någon att vara samordnare, tillsammans med Alicja och Sonia.  Mötet är för dem som är med i gruppen, men även andra, som är intresserade av att vara med, är välkomna.
 
Father of compassion, thank you for reaching out to me,
when I am most in need. Help me to do the same for others.
Medlidandets fader, tack för att du sträcker dig mot mig 
när jag mest behöver Dig. Hjälp mig att göra detsamma för andra. 
Loyola Press
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?