2014-03-22

 

Veckobrev


Hej allihopa;


Det verkar som Ständig Bön för Äktenskap och Familj går igenom en sorts pånyttfödelse på Irland. Nya församlingar har anslutit sig och Fr. Johnny kommer att skicka en månadsreflektion att anslå på församlingarnas anslagstavla. Jag hoppas kunna skicka den vidare till alla samordnare så småningom.   Tiden är kanske inne för oss att anstränga oss lite mer och sprida informationen vidare till flera människor. Fr. Johnny har några idéer. Just nu orkar jag inte, men jag skulle gärna vilja ordna en träff för alla samordnare under hösten. Om någon har några idéer om hur vi bäst kunde ordna det, hör av Dig.  Tacksam om ni ber för detta;  Herre ge oss visdomen och kraften att kunna arrangera träffen på bästa sätt och låt den bära frukt  som växer hela tiden. Låt allt ske enligt Din vilja.


Jag har goda nyheter när det gäller Anna, som har bröstcancer. Vi har bett för henne tidigare. Hon har blivit opererad och mår ganska bra. Hon har bett att få strålning och kommer att få det, förmodligen 5 gånger.  Herre, du som är källan till allt liv, vi tackar dig att det har gått så bra för Anna. Tack för hennes familj som har stött henne. Vi tackar dig för att hon har känt sig buren av Dig genom vetskapen att många ber för henne.  Nu är hon in i det sista behandlingsstadiet, ge henne den styrka hon behöver att fullgöra behandlingen. Moder Maria, lägg din beskyddande mantel över henne och familjen.  Herre hela henne helt och hållet till kropp och själ.


Förbön behövs fortfarande för den familj som har äktenskapsproblem och som vi bad för förra veckan. Herre, vi överlämnar den här familjen till dina heliga händer igen.  Vi ber att du inspirerar båda parter att kunna lyssna till varandra, förstå varandra och ge dem viljan att kunna kompromissa, så att de kan lösa det som stör deras relation. Herre, dra dem närmare varandra. Moder Maria, lägg din beskyddande mantel över paret och deras två barn. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på dig.Förbön behövs för X som befinner sig i ett dilemma och måste bestämma om sin framtid.  Herre, du älskar X och vet allt om hennes problem. Ge henne styrkan och Din andes kraft för att kunna lösa problemet.  Låt allt bestämmas enligt Din vilja och låt henne få den frid i själen som  hon behöver.

Jesus, source of life and salvation, fill me with Your life 
that through my service in Your name, I may fully be Christ to others.
Jesus källa till liv och frälsning, fyll mig med Ditt liv
så att, genom min tjänst i Ditt namn, jag kan mer fullständigt vara Kristus för andra.
Loyola Press

Varma hälsning under tredje veckan in Fastan; 
Colette

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här. 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?