2014-05-21

 
Hej allihopa;
 
Tyvärr är jag lite sen med brevet den här gången.
 
Den här veckan säger Fr. Johnny till oss bland annat: "He teaches us that the only true human way of living is the way of love – the love of God and of each other. Han lär oss att det enda sant mänskliga sättet att leva är kärlekens sätt - kärlek till Gud och till varandra.  Lägg märke till att vi har nu fått brev för två veckor.
 
På samma sätt som förra året kommer Biskop Anders fira Pingstvigiliemässan i Domkyrkan med alla olika Rörelser i Kyrkan, lördagen 7 juni, kl.18.30. Alla som kan är välkomna att vara med.
Mer information med nästa brev.
 
Kvinnan vi bad för förra veckan har fått sin operation. Den tog fem timmar, men allt gick bra. Deo Gratias. Herre, vi ber dig vaka över läkningsprocessen och gör henne vis, så att hon förstår att hon måste ta det lite lugnt ett tag och inte överanstränga sig.
 
Förbön behövs för en kvinna som har hamnat i en knepig situation och vet inte riktigt varför. Herre, Du som vet hela sanningen; Vi ber att du öppnar vägar, som leder till förståelse och försoning och en bra lösning. Lindra hela familjens oro. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på dig.

Fyll varje hem med Din kärlek.
Må vart och ett av vara hem
bli en plats fylld av din närvaro,
en källa som förmedlar din frid.
Bönehäftet Ständig bön för äktenskap och familj
 
Vi hörs om två veckor.
 
Varma hälsningar;
 
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?