2014-06-02

 

Veckobrev

Hej allihopa;

Alla som är med i Ständig bön för äktenskap och familj är välkomna till PastoralCentrum i Brunnsgränd 4, Gamla stan, Stockholm på Pingstafton 15.30 till 17.30. Sedan till Domkyrkan för Pingstvigiliemässa med Biskopen 18.30. Alla de olika rörelserna i Kyrkan är bjudna.

Fr. Johnny skriver i brevet den här veckan något som vi aldrig borde glömma: “Know that I am with you always; yes, to the end of time”.  Kom ihåg att Jag alltid är med er; ja, till tidens ände".  Vilket fantastiskt löfte! Läs vidare i brevet.
Dk. Björn Håkonsson besökte församlingen här i Karlstad idag och  berättade på ett spännande sätt om sin bok "Lyckliga Dagar". Han beskriver på ett lättillgängligt sätt vilka utmaningar gifta par står inför och vilka fällor de riskerar att falla i. Han utgår från Gamla Testamentet och spekulerar om människornas möten under den tiden gentemot oss idag. Det var mycket intressant. Björn är legitimerad psykolog och har lång erfarenhet av familjerådgivning och arbete med ungdomar med mera.  På Pingstdagen, den 8e juni kommer han att vara i Bonifatius kapellförsamling i Karlshamn: söndagen den 15e juni i St. Kristoffers församling i Kalmar och söndagen den 22e juni i i S:t Franciskus av Assisi församling i Märsta. Han besöker senare flera andra församlingar.

Jag har fått flera bevis under veckan på att Herren svarar på bön.  Ingenting är omöjligt för Herren.
Kvinnan som vi bad för förra veckan har skrivit: "Vill bara tacka er alla som har hjälpt mig med bön!!! Jag mår mycket bättre och har varit ute igår för första gången efter operation! Det går framåt! Tackar er jättemycket och önskar er alla en glad sommar!" Tack Herren, ingenting är omöjligt för Dig.
 
 Den kvinna som har systrar i Syrien har hört av sig. Vi har också bett att hon skulle få jobb.Hon skrev följande:
"Tack Herren Jesus Kristus för att vi får vara dina barn och är älskade av dig!!!!!! Tack för dina under för bön blir hörda av dig Jesus Kristus. Vi är dina tjänarinnor och  enbart dig vi tillber !!! Tack för att du tycker att vi förtjänar bli bönhörda i Jesus namn."
 
Theresia, som vi har bett för många gångar har hört av sig igen. Hon mår bra och vill gärna att vi fortsätta be för dottern Rebecca. Herre,vi överlämnar Rebecca till dig. Vaka över henne och inspirera henne att följa den väg som du vill att hon ska följa.

May our hearts be lifted up to him at the right hand of the Father and out to the ends of the earth.  God bless you always.
Må våra hjärta upplyftas till Honom vid Faders högre sida och ut över hela världen. Gud vare med Er alltid.
Fr.Johnny Doherty.
 
Må vi alla blir förnyade med andens kraft på Pingstdagen.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?