2014-06-04

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Jag är lite tidig den här veckan.  Det är alltid mycket som händer vid den här årstiden och i fall ni har missat vill jag  påminna er om:
Alla som är med i Ständig bön för äktenskap och familj är välkomna till PastoralCentrum i Brunnsgränd 4, Gamla stan, Stockholm på Pingstafton 15.30 till 17.30. Sedan till Domkyrkan för Pingstvigiliemässa med Biskopen 18.30. Alla de olika rörelserna i Kyrkan är bjudna.

Shaheen vill att vi ber att familjen snart hittar den rätta bostaden. Herre, vi ber att familjen nu under sommaren kommer satt hitta den bostad som passar dem bäst. Låt dem inte ge upp hoppet. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.

Christina från Dahlby/Malmö har skrivit. Hon har varit hos doktorn. Det var Christina som fick den stora hjärtoperationen. Proverna var bra, men hon känner sig väldigt trött. Herre, du som är källan till allt liv. Vi tackar Dig att Christina börjar hämta sig.  Vi ber att hon får förnyad kraft med sol och värme under sommaren.
 
Jag fick följande mail från Gloria som jag tyckte var härligt:
"Tack för ditt email, många glädjande besked som bönesvar. Varit på  Irland en vecka då min mamma fyllde 80 år 23 maj. Vi hade en fin mässa i huset och sedan lite mat efteråt och det
var så fint att träffa släkt och vänner och tacka Gud för mammas liv, hon var jätteglad att så många kom till mässan."
 
Det var väldigt fint att lyssna på DK. Björn Håkonsson i söndags här i Karlstad, när han berättade om sin bok "Lyckliga Dagar". Han kommer också att nämna Ständig Bön för Äktenskap och Familj i samband med sina vidare presentationer. När hans fru, Marina, är med kommer hon att prata om detta. Det är ett väldigt bra tillfälle att få nya bedjare.
Vi har fått många bevis på att Herren hör bön. Mycket händer inom ämnet för äktenskap just nu. Det känns som om Kyrkan följer Påve Franciskus' exempel. Påven kommer att hålla en Synod om Äktenskap och familj nästa år, 2015. På Pingstdagen, den 8e juni, kommer Björn att vara i Bonifatius kapellförsamling i Karlshamn, söndagen den 15e juni i St. Kristoffers församling i Kalmar och söndagen den 22e juni i  S:t Franciskus av Assisi församling i Märsta. Han besöker senare flera andra församlingar. Jag försöker kontakta alla samordnare i förväg.
 
Come Holy Spirit, fill the hearts of your faithful
And kindle in  them the fire of your love.
Send forth your spirit and  they shall be created
And you will renew the face of  the earth;
Kom Helige Ande, fyll dina troendes hjärtan
och tänd i dem din kärleks eld.
Sänd ut din Ande och de skall bli väckta
och Du skall förnya världens ansikte.
 
Glad Pingst;
Colette Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?