2014-07-07

 

Veckobrev


Hej allihopa;
 
Flera av er har säkert läst den fina artikeln i Katolskt Magasinet, om Björn Håkonssons bok. Det var glädjande att också läsa att "Och så hoppas han kunna bidra till att "Ständig bön för äktenskap och familj slår rot i ännu flera församlingar." De två saker hör ihop.
 
Eva Brit Ragvald i Jönköping skrev så här till mig angående Björns besök i församlingen. "Björn var bra. Det gav mersmak att lyssna på honom".
Den här veckan kommer Björn vara i Oskarström kl.10.00 söndagen den 13 juli och i Halmstad samma dag kl.12.30, Linköping kl. 12.00 söndagen den 20 juli och i Nyköping måndagen den 21 juli 18.30.
 
Den tvåårige pojken som vi bad för förra veckan har haft sin operation och jag fick följande mail:
"Operationen är genomförd, allt har gått som planerat. Och han mår tydligen rätt ok, frånsett de vanliga jobbiga effekterna av en operation. Förhoppningsvis fortsätter det likadant så att de kan åka hem nästa vecka. Sen blir det förstås en oviss väntan på besked om tumören är godartad eller inte. Med tanke på semestertider kan det ta en månad... Stort tack för din och alla andras böner. Jag är säker på att det har lindat in honom i gudomlig omsorg och kärlek." Herre, tack för din omsorg om X, du som är källan till allt liv. Vi ber, Herre, att han blir helt återställd. Låt föräldrarna och all släkt och vänner fortsätta att känna sig burna av Din kärlek. Moder Maria, vi ber att du lägger din beskyddande mantel runt barnet.
 
Nu väntar vi vår son Francis, Erika, Casper och Rasmus, som kommer att bo hos oss ett tag. Hoppas vi får bra väder, så att vi kan vara ute och göra olika saker med dem. Det blir kul att se hur barnen har utvecklats sedan vi sågs sist.
 
Father, may we never fail to praise you and each other
for the fullness of life you give us in our love for one another.
We ask this through Christ Our Lord.  
Fader, må vi aldrig glömma att prisa Dig och varandra
för den livets fullhet du ger oss genom vår kärlek till varandra.
Vi ber om detta genom Kristus, vår Herre. Amen
Fr.Johnnys brev den  här veckan.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?