2014-07-13

 

Veckobrev

Hej allihopa;

 "Each of us can produce a lot of good for our world but only if we are living a life of love of God and love of one another in our homes and families and in our community of faith.    
Var enda en av oss kan åstadkomma väldigt mycket gott för vår värld men bara om vi lever ett liv av kärlek till Gud och varandra i våra hem och familjer och i vår troskommunitet." säger Fr. Johnny idag. Resten finns i brevet och som vanligt är han väldigt konkret.

Dk. Björn Håkonsson fortsätter sin resa  Han kommer till .Linköping kl. 12.00 söndagen den 20 juli;  Nyköping 18.30 måndagen den 21 juli; Eskilstuna 19.45 den 23 juli; Trollhättan 19.00 fredagen den 24 juli; Gävle efter Mässan söndagen 27 juli och Bollnäs och Söderhamn samma dag, (se anslag i församling).  Som jag skrev tidigare, kommer han att ta upp Ständig bön för äktenskap och familj också. De två sakerna hör ihop. Må Herren fortsätta att vara hans inspiration.

Vi får inte glömma att be för Fr. Johnnys intentioner;
Herre vi tackar dig för Fr. Johnny och för vad han betyder för så många människor. Vi ber speciellt för Ciaran´s foräldar som har förlorat sin son.  Herre, du som är källan till allt liv, var med Ciaran´s föräldrar. Låt dem känna sig burna av Dig och andras böner i deras stora sorg. Moder Maria, du vet vad det är att förlora en son, var med dem. Var med Andrew´s fru Grainne och deras små barn. Om det är  din vilja Herre, hela Andrew till kropp och själ. Barnen behöver sin Pappa och Gainne sin man. Vi tackar Dig Herre, att Deirdre mår bra och är hemma igen. Var med familjen. Moder Maria lägg din beskyddande mantel runt alla som vi ber för.

Vi måste fortsätta att be för den tvåårige pojken och hans familj. Jag har inte hört något den här veckan, så förmodligen fortsätter det att gå någorlunda bra för honom. Familjen väntar att höra om  tumören är godartad eller inte och det kan ta tid eftersom det är semestertider. Herre, vi ber att du lindrar familjens oro och ger dem den kraften de behöver under den här svåra tiden. Låt pojken bli helt och hållet hel. Må bara din vilja ske. Moder Maria var med dem. 

"Loving God, your son Jesus knew the experience of hate and violence and responded with justice and love.
Help me to follow your example and be a clear witness of justice and love.
Kärlekens Gud, din son Jesus hade erfarenhet av hat och våld och svarade med rättvisa och kärlek.
Hjälp mig följa Din exampel och vara en sann vittne av rättvishet och kärlek."
Loyola Press

Ha en fin, solig vecka!.
Varma hälsningar;
Colette


Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här. 


Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?