2014-07-19

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Idag säger Fr. Johnny:   "We live in a world of constant sound and yet we are not all that good at listening." " Vi lever i en värld av konstant ljud men ändå är vi inte särskilt bra på att lyssna."  Fortsättningen finns i Fr. Johnnys brev.
 
Dk. Björn fortsätter resan med boken Lyckliga i alla sina dagar. Eva Nycander skrev om Dk Björns besök i Halmstad angående boken:  "Dagen har varit en succé. Salen var full av intresserade lyssnare, böckerna tog slut och en ny lista på bedjare blev nästan halvfull.  Jolanta Wiezala tar över som samordnare".  Hjärtligt tack Eva för vad du gjorde i Jönköping (när du bodde där) och i Halmstad.  
Resan går  vidare och Dk Björn kommer till Nyköping 18.30 måndagen den 21 juli; Eskilstuna 19.45 den 23 juli; Trollhättan 19.00 fredagen den 24 juli; Gävle efter Mässan söndagen 27 juli; Maria Magdalenas Församling Göteborg 19.00 tisdagen den 29 juli; Borås 18.30 onsdagen den 30 juli;
Angered torsdagen den 31 juli 17.30; Kristi Konungens Församling Göteborg 18.45 fredagen den 1 augusti och Falun 12.15 söndagen den 3 augusti . Som jag skrev tidigare kommer han att ta upp Ständig bön för äktenskap och familj också. De två sakerna hör ihop.  Vi fortsätter att be för honom. Herre var med Björn under resans gång och må din Helige Ande vara hans inspiration.
 
Vi måste fortsätta att be för den tvåårige pojken och hans familj. Senaste information angående hans tillstånd är att han har  en mellanvariant, så det blir fortsatt behandling. Hur lång den blir beror på andra provsvar som inte kommit än. Det kan stanna vid några få, men det kan också bli väldigt många... Tack Herre för att du är med den lille pojken och hans familj. Det är svårt att hitta ord, men du vet vad han behöver. Vi ber att han får den bästa behandlingen och också det mänskliga och andliga stöd som hela familjen behöver.
 
Bless the Lord my soul and bless God´s Holy Name
Bless the Lord my soul, who leads me into life.
Lova Herren min själ och prisa Guds heliga namn.
Lova Herren min själ, han som fyller mig med liv.
Pray as you go (Idag lördag)
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här. 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?