2014-07-28

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Här kommer Fr. Johnnys brev, mitt i högsommarvärmen.  Hoppas ni alla har det fint och får kraft inför hösten.
 
Det är spännande att följa Dk. Björns resa genom Sverige! Jag tror att han utsätts för en del äventyr också.  Jag hörde från Bertha att tåget till Trollhättan blev försenat av någon orsak och han aldrig hann dit.  Iallafall, han kommer till  Maria Magdalenas Församling Göteborg 19.00 tisdagen den 29 juli; Borås 18.30 onsdagen den 30 juli; Angered torsdagen den 31 juli 17.30; Kristi Konungens Församling Göteborg 18.45 fredagen den 1 augusti och Falun 12.15 söndagen den 3 augusti; Domkyrkoförsamling 17.30 den 5e augusti; Södertälje 18.00 fredagen den 8e augusti och Sundsvall  12.30 den 10e augusti.  Ni kommer Björns fru, Marina att följa med honom på resan och det blir Marina som kommer att presentera ständig bön. Vi ber för båda två att Herren är dem, vakar över dem och inspirerar dem.
 
Vi har nyligen bett för ett par som hade äktenskapsproblem.  Mannen har hört av sig:
"Nu är det mycket bättre här hos oss ! Tusen tack för alla förböner - må Gud välsigna Er alla för er generositet.".. Tack Herre, att du visar oss att du hör bön.
Tack för att många äktenskap har blivit räddade genom bön. Tack för att Dk. Björn tar upp Ständig bön för äktenskap och familj i samband med boken Lyckliga i alla sina dagar.
 
Glädjande nyheter angående den lilla 2-åring, som vi har bett för:
"Tack och lov! Äntligen glada nyheter - inga tecken på fler tumörer, så det räcker med en kort efterbehandling för min lille brorson! Ett stort varmt tack till alla i bönenätverket som bett för honom och familjen." Och till Vår Herre, som hört våra böner! Deo Gratias
Jag tänker speciellt på en sak angående bönehäftet. Det är menat som ett hjälpmedel och vi får välja själv om vi använder det eller inte. Det viktigaste är att vi ger en timme i månaden till det här ändamålet och att vi ber för personer och för vad vi tycker de behöver. Jag ber för många människor som jag aldrig skulle ha bett för om inte Fr. Johnny hade blivit inspirerad att starta Ständig bön för äktenskap och familj. Han vill inte att bönehäftet ska finnas på Internet. Bönehäftet är bara för dem som har bestämt sig för att delta i kedjan.
 
Come Holy Spirit, fill the hearts of your faithful
And kindle in them the fire of your love.
Send forth your spirit and they shall be created
And you will renew the face of  the earth;
Kom Helige Ande, fyll dina trognas hjärtan
och tänd i dem din kärleks eld.
Sänd ut din Ande och de skall bli väckta;
Och Du skall förnya världens ansikte.
 
Varma hälsningar;
Colette
 


Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?