2014-08-13

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Dk.Björn Håkonssons resa går vidare. Han kommer till Luleå 12.00 söndagen den 24e augusti, Växjö 19.00 onsdagen den 27e augusti och Västerås 12.15 söndagen den 31e augusti.  Han berättar om sin bok Lyckliga i alla sina dagar. I samband med detta tar han upp Ständig Bön för Äktenskap och Familj. De två hör ihop. Herre, vi ber att boken och bönen bär frukt, frukt som består i alla församlingar.
 
En kvinna vill att vi ber för hennes syster, systers man och tvillingar, 15 månader gamla, som är kvar i Syrien. Isis bombar runt omkring dem och de lever i stor fara för livet. De har inte vågat lämna landet eftersom barnen  är så små och inte kan gå själva. Vi har bett för dem tidigare. Det är så hemskt att det är svårt att hitta ord. Glädjande nog har hennes yngre syster med familj nått Tyskland.  Herre, vi överlämnar familjen till dig. Du, som är källan till allt liv, vi ber att du vakar över dem och beskyddar dem. Jesus, heliga hjärta, vi litar på  Dig. Moder Maria, lägg din beskyddande mantel runt omkring dem. Herre, vi ber för hela mellanöstern och alla som lever i fara för sitt live. Vi ber för fred.
 
Liam Doherty, som ör gift med Anne Doherty, alltså paret som följde med Fr. Johnny när han var i Sverige för ett år sedan har nyss haft en bypassoperation.  Han ligger på intensivavdelning i ett sjukhuset på Irland. Anne är tacksam om vi ber för honom.  Herre, vi tackar dig för Liam och Anne och vad de har gjort för Ständig Bön för Äktenskap och Familj. Vi överlämnar Liam till dig och ber att du helar honom till kropp och själ. Vi ber att du är med Anne och familjen och att de känner att det finns många som ber för dem. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Jesus, Prince of Peace,
make my heart an instrument of your love and peace.
Help me to bring your peace, patience and  compassion to others.
Jesus, Fredsprins, ´
gör mitt hjärta till ett redskap för Din kärlek och frid,
Hjälp mig att ge din frid, tålamod och medkänsla till andra.
Loyola Press
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
 

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?