2014-08-31

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Jag älskar den här tiden av året. Den är motsatsen till våren. Det känns som om ett visst lugn finns i luften. Den här veckan har vi tagit det ganska lugnt och vilat från sommarens aktiviteter och tankarna har gått tillbaka till Sågmyras familjläger, som vi deltog i under tio år i augusti. Det var en härlig tid!
 
Fr. Johnny utmanar oss som vanligt i sitt brev idag; "Jesus calls on us to put our trust in the important things of life, especially love, and to find there our true fulfilment.  We engage in this struggle in all kinds of ways but especially in matters of love and faith. Jesus utmanar oss att sätta vår tillit till de viktiga sakerna i livet, särskilt kärleken, och att där  finna vår sanna fullbordan. Vi engagerar oss i den här striden på många olika sätt, men särskilt när det gäller kärlek och tro."
 
Dk. Björn Håkonsson närmar sig slutat av sin resa genom Sverige.  Han berättar om sin bok Lyckliga i alla sina dagar. I samband med detta tar han upp Ständig Bön för Äktenskap och Familj. De två hör ihop.  Imorgon, söndag 31e Augusti är han i Västerås och sedan är det ett 2 veckors uppehåll, tror jag, innan han är i Skellefteå, lördagen den 13e september efter Mässan, Umeå den 14 september efter Mässan och Ystad, söndagen den 21e september 12.00. Herre, tack för Björn och för hans uppdrag.  Må det bära rik frukt, frukt som består.
 
För några veckor sedan bad vi för  en kvinna som är paralyserad och inte kontaktbar.  Läkarna sade att där fanns inget hopp. Det ofattbara har hänt; För några dagar sedan uttalade hon sitt namn två gångar.  Kan ni fortsätta att be för henne. Hon har man och två barn. Tack Herre, du som är källan till allt liv, för att den här kvinnan har  givit ett livstecken. Allt är möjligt för Dig och vi ber att hon blir helad till kropp och själ. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig. 
 
Hoppas jag har inte glömt någon eller något. Om jag har gjort det, var snäll och påminn mig.
 
Loving God, may  my being be filled with your love,
ever present, ever strong, ever consuming.
Kärleksfulle Gud, må min varelse vara fylld av Din kärlek,
alltid närvarande, alltid stark, alltid brinnande.
Loyola Press
 
Ha en fin vecka! Vi hörs igen nästa vecka.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här. 
 

Comments:

Skicka en kommentar



<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...








This page is powered by Blogger. Isn't yours?