2014-09-08

 

Hej allihopa;

Jag har nyss slutat min bönetimme.  Det var en inspirerande timme och jag kände djup tacksamhet över att, trots att vi hade en fullt hus under sommaren, fick jag Herrens hjälp att ägna ganska mycket tid åt ständig bön. Jag var i kontakt med nästan alla samordnare eller kyrkoherdar i de församlingar som Dk. Björn besökte med sin bok Lyckliga i Alla sina dagar. Nu har Björn bara tre församlingar kvar. Resan tar honom till Skellefteå, lördagen den 13e september efter Mässan, Umeå den 14 september efter Mässan och Ystad, söndagen den 21e september 12.00. Herre, tack för Björn och för hans uppdrag. Må det bära rik frukt, frukt som består.

Följande, som jag tycker är värt att lägga på minnet, fick jag från Bernadette: "Det finns olika typer av duvor. I bibeln liknas den helige Ande ibland som en duva. Då föreställer man sig den typen av duva som lever i skogen och som är en symbol för fred. En annan typ av duva är den sort som man ofta ser i städer. Jag fick höra en berättelse om en kristen familj som hade dessa två typer av duvor som kom på besök och satt på deras fönsterbräda. Det kristna paret började lägga märke till att när de började bråka då flög skogsduvan iväg medan stadsduvan stannade kvar. Man kan likna skogsduvan med den Helige Anden och vi ville att våra hem ska vara  en plats där den helige Ande vill stanna kvar."  Tack Bernadette.

En gång till får vi bevis att Herren hör bön.  Wenus som opererades för bröstcancer och fick cellbehandling har blivit friskförklarad.  Tack Herren, du som är källan till allt liv. Vaka över Wenus och hennes familj.

Aline fortsätter att må bra. Hon har börjat arbeta igen. Det känns lite tungt ibland. Hon har ont i ryggen, som ska röntgas. Tack för Aline och för vad hon betyder för patienterna hon är i kontakt med. Tack för att det har gått så bra för henne. Vi ber att du fortsätter att hela henne till kropp och själ.

Anna, som opererades för bröstcancer och som vi har bett för tidigare, har slutat alla behandlingar, men ska nu äta hormoner i 5 år. Hon är glad, men lite ängslig. Hon ska börja arbeta halvtid. Herre, vi tackar Dig för din omsorg om Anna och att hon kan börja arbeta igen. Ta bort hennes ängslighet och låt henne känna sig buren av våra böner. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.

Cam vill att vi be för hennes mor; Föräldrarna har nyss flyttat till Sverige. Mamman har cancer. Herre, vi lägger hela familjen i dina heliga händer. Du vet hur svårt det är för föräldrarna när de inte kan språket och allt är främmande. Vi ber att du ger familjen styrka att kunna klara situationen. Inspirera de läkare som behandlar mamman. Låt hela familjen känna sig buren av Dig Herre.

Jag har nyss hört från en kvinna, vars man blev opererad i natt, för tredje gången. Herre, vi överlämnar mannen till Dig. Det gick så bra efter första operationen. Vi ber att du vänder allt åt rätt håll och helar honom till kropp och själ.  Var med han fru och dotter och låt dem känna att du är med dem.  Vi ber att läkarna och sjukhuspersonalen leds av din Helige Ande. Låt dem känna att vi ber för dem. Jesus, Heliga Hjärta, vi litar på Dig.


Praise God from whom all things flow
Praise Him all creatures here below
Praise Him above ye heavenly host
Praise Father, Son and Holy Ghost
Lovprisa Gud från vilken allting flödar
Lovprísa Honom alla varelser här nedanför
Lovprisa Honom ovanför, ni himmelska härskara
Lovprisa Honom, Fader, Son och Anden.
Loyola Press
 
Glöm inte att rösta. Våra röster spelar roll.
 
Varma hälsningar,
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?