2014-12-21

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Nu går vi med rask takt mot jul och jag hoppas att det blir en välsignad och glädjefylld tid för oss allihopa.
 
Björn och Marina  Håkonsson firade Silverbröllop i tisdags. Marina skriver:  "Vi har verkligen firat ordentligt. Först på danskt vis i söndags, med stor fest och många gäster, sedan med hotellvistelse på tu man hand (och hunden) med fantastisk frukost! Före festen hade vi mässa med förnyelse av våra äktenskapslöften. Vi hade delvis samma sånger som till orginalvigseln, det kändes jättefint att gå in och ut till samma sång som då; 'We are marching in the light of God'."  Vi sjunger den här sången ibland, när vi avslutar vår veckovisa bönegrupp här i Karlstad. Vi gjorde det också denna vecka. Klara har tagit med sig sången från kören, som hon deltar i, till oss.  Må Björn och Marinas äktenskap fortsätta att bära frukt, frukt som består.
 
Vi ber speciellt för Maja, Gorge,  Ben och en man i Göteborg, som alla längtar efter en livspartner. Herre, du känner till deras längtan. Led dem till situationer och platser där de kan träffa den person, som du väljer för var och en av dem.
 
Ilke vill att vi fortsätter att be för hennes äktenskap, så att de en dag kanske kan komma tillsammans igen, om Gud vill det.  Herre, vi överlämnar Ilkes äktenskap  till dig, Du vet hur var och en känner sig. Vi ber att du öppnar dörrar, så att det blir möjligt  för dem att kommunicera med varandra och hitta tillbaka till varandra igen. Vaka över dottern och hjälp henne att förstå situationen som familjen hamnat i och inte ta skada av den.
 
Bön behövs för Romino, som har det jobbigt just nu. Herre vi överlämnar Romino till Dig. Må hon får det mänskliga och andliga stöd hon behöver nu. Vaka över henne och visa henne vad nästa steg är.
 
You are in my prayers as always, that God may fill your home and family with great peace and  your heart with enthusiasm. 
Ni är i mina böner som alltid, att Gud må fylla ditt hem och familj med stor frid och ditt hjärta med entusiasm.
Tack Fr. Johnny. Vi får inte glömma att be för honom också.
 
Varma hälsningar i 4e veckan i Advent;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?