2015-02-01

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Den här veckan säger Fr. Johnny till oss: " As Christians we believe that Jesus is the one above all others who can teach us about God.  And the God that he reveals to us is a God of infinite love and compassion. Som kristna tror vi att det är Jesus över alla andra  som kan undervisa oss om Gud. Och den Gud som han visar oss är en Gud av oändlig kärlek och medkänsla."
 
Barbro har skrivit: "Jag och min man ber om förbön för vår svärdotter, som mer och mer uppslukas av det ockulta och därmed lever alltmer i en fantasivärld, dit även vårt barnbarn, snart fyra år, hotas att dras in. Vi har skrivit ett brev om våra farhågor. Be att detta brev blir väl mottaget och bidrar till att hon kommer bort från andevärlden, som tar alltför mycket tid och energi ifrån henne." Herre, vi överlämnar Barbros svärdotter till dig. Herre vi ber att du vänder Barbros svärdotter bort från det ockulta. Led henne till människor, som kan hjälpa henne att förstå hur skadligt det är och att komma ur det. Låt brevet blir väl mottaget och bära frukt, frukt som består. Helige Mickael, vaka över barnbarnet, så att hon inte blir indragen i detta. Jesus, Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Christina från Malmö/Dahlby väcker allvarliga tanker. Vad kan vi göra? ."Syrien och de kristna i Irak och Mellanöstern har det fruktansvärt svårt. Gud måste gripa in, för vi människor mäktar inte ändra på detta grymma skeende. Många satsar visserligen sina liv för att hjälpa, men det räcker inte, ondskan är så stark! Vi vet i teorin att Gud är mäktig, ber vi för litet? Offrar vi ingenting, vi vanliga här hemma i vår lugna vrå? Så är det nog.  Jag väntar på en ögonoperation för att sänka trycket i höger öga, preliminärt datum 3 februari. Hoppas det går bra." Herre, Christina utrycker vårt maktlöshet. Herre, vi ber med allt vårt hjärta att du sår ett frö av fred i alla världsliga och andliga ledare. Ett frö som kan växa som senapskornet och sprida sig fort, så att vi kan få en varaktig fred. Låt alla gör vad de kan för att förhindra flera unga människor att blir inblandade i krig. Herre, jag ber, men det känns lite förgäves. Nu när jag har sagt detta, kommer jag på att de har inte bombat där Dialas syster och familjen befinner sig på sistone och Diala har mått bra. Du hör bön. Deo Gratias. Vi ber för Diala, hennes syster med familj och alla som befinner sig i samma situation, att de ska fortsätta att känna sig burna av andras böner. Moder Maria, be för dem. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig. Herre , vi överlämnar Christina och hennes ögonoperation den 3e februari till dig. Var med och inspirera läkarna, som utför operationen. Jesus, Heliga Hjärta, vi litar på Dig. 
 
Förbön behövs också för Mina, 5 år gammal, som har varit sjuk under en vecka, med hög feber, som inte ger sig. Föräldrarna är ängsliga Herre, vi överlämnar Mina till Dig.  Hela henne och låt föräldrarna känna att Du är med dem med din helande kraft.
 
Snart börjar februari månad och Fr. Johnny föreslår att under februari månaden ber vi för "Alla Familjer."
 
Var inte rädd, Jag går bredvid Dig.
KärleksMässa i Paris idag.
 
And remember, I am with you all the days until the end of time.
Och kom ihåg jag skall vara med er varje dag intill tidens ände.
Matt.28:20
 
Varma hälsningar,
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?