2015-06-22

 

Veckobrev

Hej allihopa;
Hoppas ni har haft en fin midsommar! Det har vi haft. Vi hade Linnea med familjen här. Rebecka fyller 6 år den 25 juni, så vi firade henne i förskott. Det är så roligt med dem,men de växer alldeles för fort. Benjamin börjar andra klass i höst och Rebecka börjar första klass. 
När jag började min lymfombehandling trodde jag inte att jag skulle klara av så mycket. Alla hjälptes dock åt och det var lugnt och skönt. Deo Gratias.
Nu, under juli månad, vill Fr. Johnny att vi ber speciellt för morföräldrar och farföräldrar. 
Dan och Mia vill att vi ber för Dans mor, som tyvärr har drabbats av en aggressiv hjärntumör och är i livets slutskede: "Jag skulle vilja be er om en sak. Det vi framför allt vill att ni ber för, förutom att hon är försonad med Gud, är att hon inte dör under Lucas ,( vår yngste son) ,konfirmandläger. Lucas har inte mått bra under våren och vi önskar att hans tid på Åh skall få vara just så underbar och just så full av Gudsmöte som han behöver.Be alltså gärna att min mor överlever minst till 8/7."  Herre, vi överlämnar Dans Mamma till Dig Vi ber att hon känner Din närvaro under det här skedet av livet och att hon får allt mänskligt och andligt stöd som hon behöver. Du som är källan till allt liv, låt henne vara kvar till åtminstone den 8 juli.
Förra veckan bad vi för en kvinna som har fått sina barn omhändertagna av Socialen. Det höll på att ljusna men samtidigt har ingenting hänt. Det är en väldigt komplicerad situation. Tack Herre, att du griper in genom bön och din Andes kraft. Vi ber nu om ett lösning under veckan och att det inte går så långt som till Förvaltningsrätten. Låt familjen återförenas snarast och låt dem sedan får den rätta hjälpen för att kunna bearbeta situationen. Tack Herre för att du aldrig lämnar oss. Jesus Helig Hjärta, vi litar på Dig.
Förra veckan bad vi för en kvinna som har ett komplicerat äktenskapsförhållande med sin man. Det har inte blivit bättre. Herre, Vi ber att du griper in så att någonting händer för att ändra situationen. Vi ber att du ger paret visdom och kraft att kunna ha en bra dialog, som leder till kompromiss och en verklig förståelse för varandra. Låt dem inte bara prata till varandra utan med varandra och hjälp dem att se vad det är som inte är bra. Låt dem komma närmare varandra.  Var med hela familjen. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
Sonia vill att vi ber för hennes barn, som är arbetslösa och att de finner sina vägar tillbaka till tro.  Herre vi överlämnar Sonias barn till Dig. Du förstår deras situation.  Öppna vägar för dem, som leder till arbete. Du som är källan till allt liv, låt någonting hända, så att de börjar tro på Dig igen.  Allt är möjligt för Dig.
Jag längtar nu att höra en berättelse om svar på bön.  Det är viktigt att vi hör sådant också.  
It is the Lord who marches before you: He will be with you and will never fail or forsake you. So do not fear or be dismayed./
Herren skall själv gå före Dig. Han skall vara med Dig. Han sviker Dig aldrig och överger Dig inte. Var inte rädd, tappa inte modet.
Deuteronomy  31:8
Varma hälsningar;
Colette

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?