2015-06-01

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Nu är det dags igen. Hoppas att ni hade en fin Pingsthelg och fick kraft från den Helige Ande. Jag har hört från Gerde Reine att Pingstvigiliet var väldigt fint. Isabelle läste första läsningen för Ständig Bön. Alla rörelser var med på något sätt. Gerde skrev: "Mässan var lång, 2 timmar, spanska missionen var med, de sjöng underbart, Ambassadören för El Salvador sade några ord mot slutet på spanska och engelska, likaså predikan av Biskop Anders på två språk. Läsningarna var delade mellan olika rörelser, två sånger i början och under Offertorium var under Focolare, alla var med på något sätt.." Jag kommer ihåg att förra året kom jag hem verkligen inspirerad.
 
Jag har varit in på Livingspace idag och blev inspirerad av följande:
"Through wisdom, we understand how all things relate to each other, to God and to ourselves. It is based not on knowledge but on deep insight into what we know.
Wisdom consists in being able to see and seeing with great clarity. Withou it we grope in the darkness. Genom visdom, förstår vi hur allting samspelar; relaterar till Gud och till oss själva. Detta är inte grundat på kunskap utan på djup insikt i vad vi vet. Visdom består av att kunna se och se med stor klarhet. Utan den famlar vi i mörkret." Mer än någonsin behöver vi visdom i världen.  Låt oss be för visdom, först för oss själva men också för alla andliga och världsliga ledare så att vi får ett bättre värld.
 
Låt oss be för en kvinna som har det riktigt jobbigt just nu. Barnen har blivit omhändertagna av socialen. Situationen är väldigt komplicerad och hon är i stort behov av våra böner för att kunna klara situationen, vilket jag är säkert på att hon kommer att göra. Herre, vi överlämnar den här kvinnan i dina heliga händer.  Tack för att det finns många som ställer upp för henne. Låt henne fortsätta att känna att Du är med henne och att Du ger henne den kraft och det omdöme hon behöver för att lösa situationen. Lindra hennes oro. Ge socialen och alla inblandade ett stort mått av visdom, så att de kan förstå situationen. Låt Din Helige Ande inspirera alla inblandade. Jesus, Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Yvonne, som vi har bett för många gånger, måste vänta till hösten för att få axeln opererad.  Tyvärr har hon ont i axeln hela tiden.  Herre vi överlämnar Yvonne till Dig. Hjälp henne att klara sommaren.  Vi ber att du lindrar det onda hon har i axeln, så att hon kan njuta av sommaren.  Låt operationen äga rum å snart som möjligt.
 
Bön för en bebis som döptes idag: Herre, Du som är källan till allt liv. Tack för bebisen som nu upptas i Din Heliga Familj.  Ge föräldrarna vad de behöver för att kunna leda barnet vidare till en mogen kristen. Ge fäderna visdom så att de vet hur de kan stödja familjen i deras uppgift.
 
I am with you always to the end of the age.
Jag är med är dig alltid intill tidens ände.
Pray as you Go idag
 
Varma hälsningar,
Colette
 
 

Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?