2015-07-26

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Hjärtligt tack till alla som bett för mig inför min sista behandling.  Som jag skrev förra veckan hade jag ångest inför det.  Så snart behandlingen hade börjat försvann ångesten. Bönens kraft är stark. Jag har verkligen fått erfara detta under hela den här perioden. Bönen har hjälpt mig att inte deppa och inte göra allting svårt för min familj och speciellt Bengt. Även om det har varit lite jobbigt ibland har allt gått mycket bättre än jag hade väntat mig.
 
Lennart vill ha förbön för Hildegård: "Vi skulle vilja be om er förbön för Hildegard som skall träffa sin narkosläkare på onsdag den 29:de. Hon har fått en tumör på gallgången som hon skall operera bort snart i en större operation. Hon vet inte ännu när." Vi ber vår Herre vara med henne och beskydda henne, nu och under hennes operation och behandling.
 
Vi måste fortsätta att be för kvinnan som har fått sina barn omhändertagna.  Hon har verkligen givit sina barn mycket kärlek men fallet är mycket komplicerat. Herre, vi vet att du bär den här kvinnan under en av de svåraste tiden i hennes liv och att hon har blivit stark av din kraft.  Var med barnen och beskydda dem.  Herre, låt någonting hända, så att allt löser sig snart. Lindra hennes oro och låt inte hälsan ta stryk. Tack för att hon får all den andliga och mänskliga omsorg som är så viktig i den här situationen. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Diala vill att vi ber för systern Naval med man och små barn som befinner sig i Syrian. Vi har bett för dem tidigare. Det var farligt i deras hemstad som är omringad av IS.
Igår flydde de till en stad vid kusten och jag tror de tänker försöka lämna Syrien nu. Herre, Vi överlämnar Naval med familjen i dina heliga händer och ber att du beskyddar dem var de än befinner sig. Moder Maria, be för dem. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Följande kommer från förra veckans Heligt Rum och jag kände mig rörd när jag läste det: Det stora skälet för att hoppas är att vi tänker på hur Gud har varit mot oss i det förflutna. Vi kan inte se in i framtiden och veta exakt hur han kommer att skapa något nytt av våra tidigare lidanden. Detta är något centralt i evangelierna och inom kristendomen. Hur Jesus lidanden och död förvandlades till uppståndelse och nytt liv. Det handlar också om hur Gud fortsätter att agera i våra liv.
 
Christ, thank you for revealing to me your loving ways and for the invitation to love you in return.
Kristus, tack för att du visade mig dina kärleksfulla vägar och för inbjudan att älska dig tillbaka
Loyola Press.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?