2015-08-02

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Nu är det dags för Fr. Johnnys brev igen. Tiden går så fort.
 
Den här veckan har jag känt mig riktigt slut.  Jag slapp hals- och magbesvär och det är jag tacksam för, men behandlingen har verkligen gjort mig energilös.Det var meningen. Det känns konstigt. Med stora doser kortison blir jag fylld med energi, men när effekten har gått över är det motsatsen som gäller. Jag tog sista sprutan för immunförsvaret igår, så nu har jag avslutat hela behandlingen och det känns skönt. Nu kommer allting att vända sig. Det var roligt att få besök från Linnea under några dagar. Barnen har verkligen visat oss mycket omsorg.
 
Det är inte så lätt att träffa en livspartner när man kommer upp i åldern och det är många som längtar efter en. Herre, du som är källan till allt liv. Led alla som längtar efter en livspartner till den som är lämplig för dem. Låt Din vilja ske.
 
Ett par vars äktenskap är utsatt för svåra påfrestningar vill ha våra förböner. De har en liten pojke.  Herre, vi överlämnar paret till Dig.  Du känner till deras situation. Hjälp dem att förstå varandras svårigheter och ge dem en lösning, så att de får en djupare relation. Hjälp dem att ta emot den hjälp som finns. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig. 
 
God, watch over me and guide me in faith, hope and love.
Gud, vaka över mig och led mig i tro, hopp och kärlek.
Loyola Press.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?