2015-09-19

 

Veckobrev

Hej  allihopa;
 
Det var roligt att vakna till sol idag. Hoppas ni har fått det också.
 
Fr. Johnny repeterar ett viktigt meddelande till oss igen den här veckan:  "This week again we are invited to practice putting other people first, especially in our families and communities and know the joy that this brings. Den här veckan är vi åter erbjudna att öva att sätta andra människor först, särskilt i våra familjer och våra kommuniteter." Jag tycker det är fantastiskt att så många människor har ställt upp för flyktningar. Deo gratias.
 
Tidigare har vi bett för Roza, som håller på med cellbehandling efter bröstcanceroperation. Hon blev väldigt glad när hon hörde att vi ber för henne och har själv anslutit sig till rörelsen. Hon är väldigt trött.  Herre vi ber för Roza att du är med henne. Du vet vad hon går igenom. Styrk henne och ge henne vad hon behöver för att klara de olika stadier som dyker upp under behandlingen.  Låt henne få all mänsklig och andlig hjälp hon behöver. Hela henne till kropp och själ. Herre, vi litar på Dig.
 
Dialas syster, Naval, med familj har bestämt sig för att flytta tillbaka till kusten igen. Det är för farligt i deras hemby. De har hittat en bostad men det är dyrt och Navals man måste hitta ett jobb där.  Moder Maria du vet hur det känns att vara på flykt. Vaka över den här familjen Herre, led Navals man till ett företag där han kan få anställning.  Låt livet blir ljusare för dem.
 
Det är svårt att finna ord när det gäller flyktingsituationen i världen idag, men bön behövs.
 
Fr. Johnny uppmanar oss idag att "Pray for children and young people this week that they may find the presence of Christ in their lives as they grow up. Be för barn och unga människor den här veckan att de kan finna Kristus' närvaro i sina liv under uppväxttiden. Herre, låt tron går vidare till nästa generation.
 
Herre, gör oss till en redskap för Din frid.
Helige Franciskus.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?