2015-09-26

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Det var underbart att vakna till en riktigt solig dag efter allt regn vi har haft på sistone.
 
Under veckan pratade jag med Maria, som för ett tag sedan anslöt sig till Internet och nu får Fr. Johnny´s brev.  Hon berättade hur hon uppskattar Fr. Johnny´s brev och hur fantastiskt det känns att vara enad med så många människor i olika delar av världen. Tron är personlig, men inte privat, sade Maria. Jag var glad att höra det för ibland kan jag undra om det är många som verkligen läser brevet. Jag är tacksam om ni säger till om ni inte vill ha brevet.
 
Teresa vill gärna ha bön för sin hälsa. Hon skriver så här: "Jag har sån fruktansvärd värk i hela kroppen. Tror att min " magkatarr" blivit till magsår igen, ordentligt... Huvudet värker, går ut i alla leder, i fingrar , öron , allt...Vet inte om jag orkar med mer ont. Vill bara dö ibland för att slippa ha så ont & är så trött hela tiden." Det är svårt med ekonomin också.     Herre, vi överlämnar Teresa till Dig. Du förstår hur hon känner sig och orsaken till det.  Vi ber att du lindrar hennes smärta och att hon blir hel till kropp och själ. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig. Tack för hennes dotter, Rebecka, som verkar  trivas i skolan. Låt henne få all hjälp hon behöver och fina kompisar. Moder Maria, vaka över henne. Teresa skriver "Min bok - Vägen till SAN Damiano", en berättelse om den heliga Clara av Assisi. Den är snart klar och ska tryckas och ges ut om bara någon vecka. Den handlar även om Agnes av Prag och Colette av Corbie. Någon som är intresserad? Kommer kosta runt 80 kr tror jag.
Tacksam om ni fortsätter att be för Dialas syster och familj och för Diala. De har inte lämnat hembyn än. De väntar på att kunna flyga. De måste lämna allt bakom sig.  Moder Maria, du vet hur det känns att vara på flykt. Vaka över den här familjen. Herre, led Navals man till ett företag där han kan få anställning.  Låt livet blir ljusare för dem. Lindra Dialas oro. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Roza känner sig omsluten av vår böner. Jag vet hur det känns. Tack Herre att du är med Roza och att hon känner sig omsluten av Din kärlek.   Tack för att du ger henne styrka.  Ge henne vad hon behöver för att klara de olika stadier som dyker upp under behandlingen.  Låt henne få all mänsklig och andlig hjälp hon behöver. Hela henne till kropp och själ. Herre, vi litar på Dig.
 
Sist men absolut inte minst; Tack för att så många hjälper till när det gäller flyktningar i världen. Låt dem känner sig omslutna av Din kärlek.
Visa oss hur vi bäst kan hjälper dem. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
You are only one, but the Power of One is greater than you dare to dream.
One is not Nothing. One makes a difference.
Your choices can tip the scales of humanity a little more toward goodness and truth, if that is your desire.
Du är bara en, men makten hos en är större än du vågar drömma.
En är  inte ingenting. En gör skillnad.
Dina val kan få mänsklighetens våg att luta sig mer mot godhet och sanning, om det är vad du vill.
Sacred Space/Heligt rum.  Från "Simple Faith" av Margaret Slif.
 
Ha en fin vecka!
Varma hälsningar;
Colette 
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?