2015-12-20

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Jag kan knappast tro att det snart är Jul och Fr. Johnny skriver något underbart till oss: "Each of us is so precious in God´s eyes that Christmas would have happened if we were the only person ever to live. It is time to let go to that love. Var och en av oss är så dyrbar i Guds ögon att Jul skulle ha ägt rum om vi var den enda person som någonsin levt. Tiden är inne att ge oss till den kärleken". Resten finns i brevet.
 
Någon som har äktenskapsproblem ringde under veckan och vill ha förbön. Herre vi överlämnar det här paret till Dig. Hjälp dem att sortera ut problemet, så att de förstår varandra och vet vad det handlar om. Hjälp dem att kunna förstå varandras olika behov. Låt det här problemet leda till en fördjupning i deras relation. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig. 
 
Den här tiden är underbar för många av oss, men det finns också många, speciellt alla flyktningar, som finner den väldigt jobbig av olika orsaker.  Herre, vi överlämnar dem till Dig.  Låt dem känna Din närvaro och låt dem få den mänskliga omsorg, som de längtar efter. Guds Moder Maria, var med dem. Jag kommer ihåg att min mamma berättade för mig att när hon var barn hade de alltid ett ljus i fönstret och en tom plats vid bordet på Juldagen ifall någon skulle komma förbi. På Irland firar vi Jul på Juldagen.
 
Come, Lord Jesus, child of the earth, child of God.
Come into our world of joy and sorrow.
Stay with us always now and at the hour of our death. Amen.
 
Kom, Herre Jesus, jordens barn, Guds barn.
Kom in i vår värld av glädje och sorg.
Stanna alltid hos oss nu och i vår dödsstund. Amen.
Donal Nerary S.J.
 
Varma hälsningar och önskan om en glädjefylld Jul;
Colette
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?