2016-01-24

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Hoppas ni har haft det bra. Det var underbart att ha flera soliga dagar den här veckan. Bengt har åkt skidor nästan varje dag. Jag har mått väldigt bra och har haft en känsla av pånyttfödelse sedan jag blev friskförklarad. Deo Gratias.
 
Två veckor har gått förbi och Fr. Johnny har skrivit till oss igen, bland annat säger han till oss: "We have a power to transform the world we live in and living our faith is about doing just that. It is time to move away from a sense of duty in regard to our faith and move into a sense of adventure for the Kingdom of God. Vi har makt att transformera världen vi lever i och att leva vår tro handlar om att göra just det. Det är dags att  komma bort från en känsla av plikt och flytta in i en känsla av äventyr för Guds rike".
 
En kvinna, som inte har mått bra under några veckor och inte har fått klarlagt vad problemet är, vill ha förbön.   För några veckor sedan lämnade hon flera prover på vårdcentralen och under veckan hörde hon att de hade gått vilse i systemet på något sätt och hon måste lämna nya. Herre, vi överlämnar den här kvinna till Dig. Vi ber att du lindrar hennes och hennes mans oro och  att du inspirerar läkaren på sjukhuset och läkaren på  vårdcentralen, så att hon får en diagnos och den hjälp hon behöver. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Bön behövs för ett par som ska gifta sig den 19e mars, Helige Josefs festdag. Vi överlämnar paret till Dig och ber att den Helige Ander ska vara med i förberedelserna för vigseln och att allt ska ske enligt Din vilja. Jesus Helige Hjärta, vi litar på Dig.
 
Vi har bett flera gånger för ett par som har ett väldigt komplicerat förhållande. Det känns att de går mot någon sorts avgörande och det gör ont. Vi ber, Herre, att du bryter in med Dit ljus och gör det möjligt för dem att förstå den andres sida av problemet. Allt är möjligt för Dig.  Öppna dem för att kunna förstå varandra. Ta bort all bitterhet och vad som än händer, låt dem vara vänner för barnets skull.  Helige Ande, de behöver Din hjälp.
 
Karin´s man Lars kommer undergår en 10 timmes operation imorgon.  Det är en nerv i ansikte som gör fruktansvärt ont.  Herre, vi överlämnar Lars till Dig och ber att din Helige Ande ledar läkarna som gör operation och att han blir helad till kropp och själ.  Jesus Helige Hjärta. vi litar på Dig. 
 
Yvonne får sin efterlängtade axeloperation den 10e februari. Herre, vi överlämnar Yvonne till Dig med alla förberedelser inför operationen. Lindra Tommys oro och var med all sjukhuspersonal som deltar i förberedelser och operation.  Vi ber om helande för Yvonne. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Lord, help us to hear the cry of the poor, the child, the assylum seeker and refugee. It is your cry.
Herre, hjälp oss at höra ropet från den fattige, barnet, asylsökaren och flyktningen. Det är Ditt rop.
Donal Neary, S.J.
 
Ha en bra vecka.
Varma hälsningar;
 
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?