2016-04-24

 

Veckobrev

Hej allihopa;
 
Förra helgen var vi i Omberg, hos Heliga Hjärtats systrar och deltog i vuxenutbildning "Exodus - Andra moseboken i judisk och kristen tradition. Det var en väldigt berikande och inspirerande kurs och som det står i KateketNytt, föreläsaren Emanuel Sennerstrand talade med glöd, passion och substans. Det är också alltid rogivande att komma till systrarna och möta deras vänlighet.
 
Vi har bett tidigare för en familj som har en komplicerad relation. De är i stort behov av våra förböner. Beslutet, som de tar nu, är avgörande för framtiden.  Herre vi överlämnar paret till dig och ber att du bryter in i deras relationen. Låt dem få luft in i relationen; Lösa upp alla olösta knutar, så att de kan nå varandra. Låt dem få kontakt med människor som kan se tillbaka i tiden, speciellt till barndomen, så att de kan förstå vad problemet är. Låt generositet och förnuft råda nu, när de tar de nödvändiga beslut som ligger framför dem. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig. 
 
Som jag skrev förra veckan, Yvonne, som nyligen hade en operation i axeln, röntgades en gång till. Det visade sig att kulan i axeln hade gått ur led och hon opererades en gång till i tisdags. Hon åkte hem samma dag. Tack Herre att de tog hand om Yvonne så fort och vi ber nu  att hon blir helt återställd. Jesus Helige Hjärta, vi litar på Dig.
 
Maria Nyman är hemma med lille Simeon och det gå bra med honom.  Marias operation äger rum nu på måndag. Herre, Vi överlämnar Marias operation till Dig. Låt din Helige Ande vila över läkaren och sjukhuspersonalen, som utför operationen. Lindra familjens oro låt Maria och hela familjen känna sig burna av våra böner.  Jesus Helige Hjärta, vi litar på Dig.
 
Lulu vill att vi ska be för hennes 18-årige son Kiserey, som lider av narkolepsi. Herre, vi överlämnar Kiserey och hans familj till Dig. Låt någonting hända, så att han får den mediciniska hjälp som kan göra livet drägligt för honom. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig. Lulu är med i en förening och medlemmar i föreningen har skrivit till den aktuella myndigheten och bett om samma hjälp som narkolepsidrabbade får i Norge och Finland. Föreningens hemsida är www.narkolepsiforeningen.se . Lulu samlar underskrifter för det och hoppas att många skriver på listan  på www.soverdu.se
 
Kvinnan som hade cancer i urinblåsan är mycket svag och har fått en förkylning.  Herre, var med den här kvinnan. Du känner till hennes situation och att hon är i behov av mycket hjälp och rehabilitering.  Låt henne och familjen få all mänsklig och andlig hjälp som de behöver. Jesus, Heliga Hjärta, vi litar på Dig.
 
Where love is true, God is there.
Där kärlek är sann, där är Gud.
Loyola Press.
 
Varma hälsningar;
Colette
 
 
Fr. Johnnys veckobrev hittar du här. Fr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?