2018-11-26

 

Veckobrev Christ The King

Fr. Johnnys veckobrev på engelska hittar du härFr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.
 
Hej allihopa,

Nu har vi kommit till sista söndagen under året, Kristus Konungens Dag, och som vanligt utmanar Fr. Johnny oss.   Han skriver bl.a.  "each person is made in the image of God, each person is a dwelling place of the Holy Spirit; we are destined for eternal life;  the only way to live human life is to love God with our whole hearts and our neighbour as ourselves. Varje person är skapad till Guds avbild; Den Helige Ande bor i varje människa;  vi är ämnade för evigt liv, det enda sättet att leva mänskligt liv är att älska Gud med hela vårt hjärta och vår nästa som oss själva.  Resten finns i Couple Prayer.

Katolsk Bokhandel säljer KPNs Advents kalender.  Det är en kalender med en bit choklad för varje dag i december. Det kommer med ett lite häfte med en berättelse om Advent för varje dag i Advent. Jag rekommendera den så att barnen kan få en större förståelse för vad Advent och Jul handlar om. Den är utsåld hos KPN.

Idag tänker jag särskilt på den kvinna som är sjuk och har problem med sonens Pappa. Vi har bett för henne många gångar och jag vet att det ger henne kraft och hon vill gärna att vi håller henne i våra tankar. Jag har inte haft kontakt med henne på ett tag. Hela hennes kraft går till att kunna ta hand om sitt barn.  Herre, vi vet inte hur det ligger till hos henne just nu. Lyft upp henne och ge henne din kraft och den styrka som hon behöver för att klara livet. Låt någonting hända så att situationen blir ljusare. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.


Jesus, teacher, friend and Saviour, thank you for sharing yourself with me in the Eucharist. Jesus, lärare, vän och frälsare, tack för att du delar dig själv med mig i Eukaristin. Loyola Press.

Varma hälsningar
Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?