2019-04-08

 

Veckobrev Lent 5

Fr. Johnnys veckobrev översatt till engelska hittar du härFr. Johnnys veckobrev översatt till svenska hittar du här.

Hej allihopa,

Jag har nyss kommit tillbaka från Omberg.  Vi lyssnade på Ulf och Birgitta Ekman som bland annat berättade om deras väg till Katolska Kyrkan. Det var en spännande och inspirerande helg.  De berättade om hur de upptäckte Kyrkan genom helgon som visade dem vägen, Jungfru Maria, Heliga Birgitta, John Henry Newman (som snart blir helgonförklarad), Heliga Faustina och Padre Pio. Det var mycket att smälta men lärorikt.

Jag presenterade Rörelsen för deltagare och det var roligt att där fanns flera som kände till den och några som är med.  Jag biktade mig där och fick som bot att be för prästkallelser. Till min förvåning frågade Paret Ekman om där fanns bön för prästkallelser i bönehäftet och som ni vet är det inte med.  Jag tycker att vi borde lägga till en sådan bön under vår respektive timme. Herre, du som är källan till allt liv. Du vet att vi är i stort behov av nya präster i din vingård. Vi ber att många ska känna sig så älskade av sina föräldrar och Dig att det väcker tanken att Du kallar dem att bli präst genom din Helige Ande. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.

Maria önskar att vi ber för en 8-årig pojke som har fått cancer. Herre, vi lägger pojken i Dina heliga händer. Vi ber att Du är med all sjukhuspersonal som hjälper honom. Hela honom till kropp och själ. Lindra föräldrarnas oro och öppna dem för all andlig och mänsklig hjälp de kan få. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.

Gläd Dig i Gud, driv bort melankoli! Tjäna Herren med Glädje. Råd från Padre Pio.

Varma hälsningar

Colette
 
Dear Friends,


 Thank you very much for your prayers last week for the Parish Mission in Ballynahinch, Co. Down.  Thank God it went really well.  There was a very good response to all the events of the week and a real sense of joy at the end of it.  Please continue to pray for them that they can now build on what was accomplished during the Mission.
 
  Attached is my input for next week.  I hope it will be helpful for you.  I enjoy the opportunity to think of you and pray for you each week as I prepare this Couple Prayer for you.  You are in my prayers every day that God may always bless you and all your loved ones.  Please pray for me too.
a
 Johnny

Comments:

Skicka en kommentar<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...
This page is powered by Blogger. Isn't yours?